lauantai 30. elokuuta 2014

Juoksuja juoksuja

Molemmat tytöt on nyt juoksuissa joten relaillaan noin 3viikkoa. Daami pääsee just sopivasti osallistumaan oman seuran kisoihin, Diiva relaa nyt. Tokorintamalla pitäis ryhdistäytyä. Haluaisin oikeesti ens kesän kisata tokoakin. Ei se edes paljon vaatis ja uskon että tää lukuvuos on easympi kuin viime kevät, pitäis olla aikaa.

Daamin viimetreeni oli jaakotusta ja irtoomista, ja rengasta vauhdista. Oli vaikeet irtoomiset varsinkin kun lelu vietiin piilossa loppusuoran päähän. Pitää siis treenata tätä enemmän ja enemmän taas kuurina. Rengas hiukan epävarma, huomaa ettei tuu ihan rentona sitä. Jaakotus alko toimimaan ja hiukan jo vastakäännöstäkin hahmoteltiin. Medimuuriakin otettiin kovassa vauhdissa, kerran tuli alas palikat. Montaa toistoa ei tehty. Hauska heppu, mutta huomas jo hiukan juoksuisuutta. Ei juoksut oo koskaan treenailuihin vaikuttanu kovin, pientä epätarkkuutta silloin vaan ilmassa..:)
Mulla nyt viimiset työvuorot sunnuntaihin asti, sit vielä viikon täällä Länsi-rannikola relaillaan ja 5.9 Joensuu kutsuu. Käydään varmaan ensi viikolla tekemässä jotain hauskoja irrottelujuttuja, semmosia että mä oon paikoillaan ja koira irtoilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti