lauantai 9. elokuuta 2014

Pientä treeniä & perropentuja

Kelit on ollu kovat treenamiseen. Ei oikein uskalla noita raivoaivoja viedä kiihtymään kentälle, lähtee pian henki näillä keleillä.
Ihan pientä on Daami päässy mielen virkistämiseksi tekemään, sillä helteellä kun on vähentynyt vähän kaikki aktiviteetit, vähiten kuuma tulee kun on vaan paikoillaan...;) Uimassa ollaan toki käyty.
Kentällä ollaan tehty kontakteja ja keppejä. Keinua ollaan koitettu treenata kuntoon, ja kyllä se niin hienon suorituksen osaa. Kontaktit oli tänään tosi säpäkät, ja stoppi varma lopussa. En tiiä mistä se tiristää tota draivia vaikka viikko tolkulla ollu ahdistavan kuuma.
Kepeillä oli pari alotuskämmiä ja yks kiirekämmi kun neitonen oiko välejä huolella..;) Sit piti ottaa vähän rauhallisemmin, että saadaan maltti mukaan kuvioihin ja kyllähän se ne osaa. Montaa toistoa ei uskalla ottaa.

Pitäis taas ryhdistäytyä sosiaalistusrintamalla. Toisaalta se on niin pommin varma koira uusissa tilanteissa, hieman pidättyväinen joitakin outoja ihmisiä kohtaan ja lapsia. Kaupunkikävelyllä taas kauhee höökä päällä ja menis kyllä kaikki penkkien pulsut haistelemaan. Naapurin lapset tuli leikittämään koiria. Daami tosi fine niitten kanssa, tuo jo lelua käteen kun tietää heidän heittävän. Ärsyttävintä on se, että toi reagoi niin ällistyttävän nopeasti kaikkeen ja ensimmäiseks äänellä, se rakastaa ääntään ja käyttää sitä huolella kaikesta kitkemisestä huolimatta.

Viikolla käytiin katsomassa ihania perropentuja. Olen jo useamman vuoden katsellut mitä pentueita syntyis, mistä vois ajatella ottavansa perron joka päätoimisesti tulis vanhempien koiraksi, mutta todennäköisesti ei välty eksymästä omiin harrasteluihini..:) Eli helppoa, sosiaalista ja suht rauhallista, hyvä hermoista koiraa oltais vailla. Koiran tulee tottua siihen, että ollaan vaan ja lenkkeillään, mutta tarvittaessa innostuu treenailemaankin. Daamihan multa vie edelleen suurimman energian, mutta toisaalta on kauhea pentukuume sillä tiedän, että mikä tahansa muu pentu /koira on helpompi kuin Daami koskaan..;) Varmoja onnistumisen kokemuksia tiedossa olisi siis..;)
Pentujen emä ja pennut itse lupasivat erittäin hyvää, mitään huonoa en keksinyt nyt kyllä niistä..:) Katsellaan kuitenkin vielä kun kehittyvät ja kasvavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti