lauantai 23. elokuuta 2014

Kaikenlaista hässäkkää

Vähiin käy kesätyötkin ennen kuin loppuu ja saadaan taas siirtyä Joensuun hoodeille..:) Toisaalta ihan kiva, toisaalta, tosi nopeesti meni kesä. Aika rankka duuni mut koulujutut unohtu kyl tyystin. Saan nyt vielä tehtyä työn ohessa viimeisen valinnaisen harjottelun mikä kuuluu kandidaatin tutkintoon ja sit sekin on paketoitu. Maisterinopinnoista alotan nyt syksyllä. Opinnot on suunniteltu, enää toteutusta vaille valmiit..;)

Pentusuunnitelmat menee nyt jäihin. Porukoille mieluisin pentu päätyy toiseen kotiin, joten turha väkisin ottaa jos ei tunnu siltä. Elmeri saa siis vielä elellä 12.5vuotiaana talon herrana ilman nuorisoa riesanaan..;) Onneks meijän tytöt viihdyttää Elkkuakin aina sillon tällön.

Diivan kanssa oltiin Koposella KoiraKissaklinikalla ontumatutkimuksessa. Nyt sitten parannellaan neitoa ja jää kisailut hetkeksi. Ollaan kyllä muutenkin jo niin vähän kisailtu, ettei sitä voi kyllä raskaaksi luokitella, keväällä vähän enemmän mutta nyt on chillailtu. Pitäis Diivalle viimeistellä ne voittajaluokan liikkeet ja hakee sieltä se ykkönen kuleksimasta. Hitto ku sais ittee kiinni niskasta, mutta luultavasti saan. Se on hyvä laji jos vähän vähentää agista...:)

Tytärten juoksuja odottelen. Diiva taitaa venyttää samaan tahtiin ku Daami. Muistelisin et Diivalla oli viimeks tammikuun lopussa ja Daamilla joulukuussa. Diivalla ollu tasan 6kk juoksuväli. Daami kasvattelee taas turkkiaan, saa nähä. Vaikuttais paaaaljon parempilaatuselta nyt. Haluun sille kunnon rastapeuhkon, samoin Diivalle..:D Diiva on nyt aika klani. Pitkä turkki on vähän huono talven hangilla, mut niin on lyhytkin.

Huomenna olis Daamin kanssa kisat Raumalla, pari agirataa. Meikäläinen ihan flunssassa; keuhkot rahisee ja pää jumissa poskionteloita myöten. Plus, että Daami on vielä aika vaiheessa mutta luotsaan et radat olis aika helppoja, suoraviivasia..:) Ja kyllä siel voi kämmejä tehä ihan hyvällä omallatunnolla.

1 kommentti: