tiistai 26. elokuuta 2014

Virallisten kisaurien korkkauksia

Daamin kanssa käytiin Raumalla huvittamassa yleisöä. Eka rata olikin yli odotusten kaikki aikalailla nappiin mitä yks mutkassa ja kiireessä pudonnut rima loppusuoralle lähdettäessä kun itse aloin rynniä. Keinu oli aika siinä ja siinä ettei liukunut yli, mutta täydellinen stoppi, kepit hienosti myös. 
Toiselle radalle lähdettiinkin sitten aika kiireellä. En missään vaiheessa kuullut että kuuluttaja olis pyytäny meitä jo valmistautumaan. No juoksin kiireellä koira remmissä roikkuen lähtöön. Daami varasti ja oli alkusuoran siitä vähän hämillään. Aalla pysähty maahan ja siitä eka suora kohti maalia, neiti paukkas ulos kehästä lelua etsimään..:D Oli varma, että nyt saa palkata itsensä. No sain sen kalasteltua kehään takasin jossa kepeille menoon pari virhettä kun neidillä pyöri vähän päässä, ei malttanu keskittyä. Halusin kuitenkin, että se tekee sen ja lähtikin oikein josta saatiin hyvä keppisuoritus. Loppusuoralle lähdettäessä ilmeisesti taas putos mutkassa rima kun rynnin. Keinun suoritus super, vaikka aika rajoilla taas, ettei liukunut yli. Keinulta paukkas sitten taas lelua hakemaan ja neiti kaahas ympäri kenttää "tääällä sen on jossain oltava"...:D No sain sen puremaan remmiä ja koiran ulos kehästä.
Juuri tuommosia ratoja halusin päästä treenaamaan virallisissa kisoissa nyt Daamin kanssa. Hyvää fiilistä ja, että koira oppii ohjaajan fiilikseen kisoissa. Meil oli hauskaa, ja se on aika ihku. Paljon on hommaa mutta me nautitaan kyl ihan joka hetkestä<3

(Kuva: Miia Kierikki-Malinen)
Diivan tyttö Miina (Caraydan Lillet) korkkasi myös viikonlopun aikana kisauransa ihan virallisesti. Loput sisaret tulee perässä, ovat kaikki jo niin taitavia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti