perjantai 1. elokuuta 2014

Vihdoin treeniä

Vihdoin hiukan enemmän päästiin treenaamaan. Daami ainoastaan sillä Diiva on loukannut jalkansa viikontakaisella uintireissulla kun neiti painelee niin täysillä veteen ja oli ilmeisesti joku kivi pohjassa johon tösäytti jalkansa. Se nyt sitten ihan pienellä lenkityksellä ja levolla.

Treenin teemana oli pimeät putkikulmat ja kaukaa lähetykset niille. Daami haki niiiin mainiosti, niiiin mainiosti, etten tajua kuka sille senkin on opettanut. Samalla hiukan opeteltiin putkijarrua ja putkilta kääntymään oikeaan suuntaan. Putkijarru ja käännökset tuotti enemmän päänvaivaa kun eivät sujuneetkaan ihan niin..;) Treenattiin myös vieraampia esteitä; muuri, pituus ja rengas. Ei ongelmaa. Samalla nostettiin hyppykorkeutta jo medien keskimmäiseen korkeuteen. Muutama tuikan kurvin rima putos, mutta ei näyttäny tuottavan juuri ongelmia neidille. Keinua tehtiin taas. Hyvin meni, eka lentona ja loput toistot jeees. Otettiin se osaksi pientä rataa.

Daamin kanssa pitäis taas käydä ihmisten ilmoilla..:) Ja joudunkohan jo taipumaan ja ostamaan haukkupannan. Se aukoo turpaansa ihan liikaa, ja ihan aina ja kaikkialla..:D Miten niin rasittunu tämmösestä toiminnasta koiralla? :DD Katotaan taas kun siirrytään kerrostaloon, voi olla neidillä vähän hommaa olla vähemmän reaktiivinen vahtija.

Ollaan tokoiltu näillä helteillä aina välillä pihalla. Ällöö miten laiska oon ollu sen suhteen. Daami tulee sivulle jo niiiin hienosti, yhtäkkiä, ilman apuja, eikä pompi, eikä tuu liian eteen eikä liian tiiviisti...JAU! JEE! Pienet on ilot..:D On ne niin ihania, ja niitten kanssa on huippu tehdä. Harmittaa tuo Diivan kontti vaan. Mietityttää josko uskaltais mennä johonkin kisoihin treenaamaan Daamin kanssa. En osaa sanoa ollaanko valmiita. Pitäis päästä johonkin hyvään oppiin joka sanois suoraan..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti