lauantai 6. joulukuuta 2014

Fyssari kävi ja Joensuun agikisatFyssari kävi käsittelemässä Daamin. Selän "kuoppa" kohdassa paikkoja joita aristi, näitä saatiin hiukan hoidettua paremmaksi. Toisen jalan takareidessä ilmeisesti aikanaan tullut revähdys, olen sitä katsonu, ettei onnu, muttei ihan täysin käytä. Tähän saatiin teippausohje jolla aktivoidaan selän ja takareiden käyttöä ja verenkiertoa. Samalla myös Daami sai laseria kipeisiin kohtiin. Seuraava aika tammikuulle kun palataan joululomalta Joensuhun.

Kisattiin reidestä huolimatta muutama startti tänään täällä Joensuussa. Ekalta radalta hylly, pudotti heti ekan riman kun tuo tuon hyppääminen ja hahmottaminen on välillä vähän mitä sattuu. Pitkä vienti takaaleikkaukselle ja koira oikas putkeen josta hylly. Tällä radalla onnistumisia muun muassa kepit, putkiin irtoaminen, toinen takaaleikkaus-vinohyppykohta.
Toiselta radalta nolla, sij 1. Kontaktit ei oo niiiiiin hyvät ku treeneis mut aika jees. Pysäytyksillä antaa kyllä aikatasotusta muille. Etenemä joku 4.88, ei tuu riittämään. Vikalta radalta 5vp sij. 1. Alkusuora oli 4 hyppyä, välissä rengas. Renkaalle rysäytti aika lailla ja hajotti sen, oma moka kun en kattonu estettä vaan painelin menemään jo. No hiukan se keräili itteä ja kun piilopehmee on niin näky kyllä hiukan vauhdissa. Loppuun asti kuitenki tosi jees, mukavaa menoa Daamin kanssa. Hiukan alkuun aina vaikeuksia löytää ohjausrytmi Daamin kanssa, samaa ku Jennan treeneissä. Fiilis kuitenkin tosi jees, ja kiva nähdä miten koira saa varmuutta myös kisoihin ja alkaa olemaan enemmän ja enemmän oma itsensä myös niissä. Tukka nyt vähän estää meijän treenilöitä ja 5kiloo hiekkaa tarttu ainaki koiraan joka radan jälkeen..:D Alla todistusaineistoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti