lauantai 29. marraskuuta 2014

Jenna Caloanderin koulutuksessa

Terapiatreeniä!
Kiva treeni mut pääpaino oli mulla konsultoinnin saamisessa lähinnä Daamin kropankäyttöön ja kontakteihin. Pätkässä kuitenkin heti kolmonen ja nelonen oli vaikea koska väsättiin siihen japanilaista ja se oli Daamille ihan uusi ja mulle vaikea kun hypyt oli eri linjassa. Vinohyppy jäi välillä välistä ja koira paukkas putkeen. Muuten mukavan sujuva pätkä. Pitäis itteen potkii lisää liikettä kyllä, pääsis lujempaa..:D

Jennakaan ei nähnyt että Daamin takaosa olisi mitenkään erikoinen hypätessä. Yksi rima tuli vaan alas ja olen jo itse hiukan haudutellut ajatusta siitä, että loppujen lopuksi Daami on hieman pehmeä ja Jenna vahvisti tämän että se on piilo pehmeä..:D Rima kun tuli alas, näki kuulemma koiran ilmeestä että hups, ja toisella kertaa sen hypyn kyllä hyppäs kunnolla yli. Hassua, mä en ole huomannu moista eikä se vauhdissa näy. Daami on eka mun koirista jota en ole kieltäny agissa kun tulee virhe, kontakteilla ollaan otettu uudestaan ja näin olen anatnut mahdollisuuden tehdä paremmin ja ansaitsemaan palkkansa. Kieltoja olen välttänyt viimeiseen asti, ainoat räsähdykset mitä Daamille on tullu on sillon kun se ei irrota lelusta (tähän saatiin Sannalta käsky käyttää namia) tai kun se käy käsille.

Olen itse huomannut, että se, että ollaan tehty lyhyttä treeniä, pieniä pätkiä ja vähän, palkka on tullu nopeesti; koiran agikestävyys on vielä heikko. Se tekee kyllä mutta alun raivo säilyy ensimmäiset 10min. Pitää alkaa kasvattamaan treeniratoja ja palkan saantiaikaa. Toki Daami vetää tyylilleen uskollisena ihan raivona siitä asti kun ovesta ulos lähdetään joten ei ihme jos hiukan jo hapottaa hallilla. Ei oikein osaa suunnata sitä raivoa ja energiaa vielä oikeisiin juttuihin.

Kontakteille kaipasin vinkkiä kun must se sais olla (ikuisuusONGELMA) inan vielä rivakampi. Kyllä se nytkin selkeesti vaihteli se intensiteetti millä se sitä paukkas menemään. Jenna kuitenkin oli sitä mieltä, että se oli huippuhyvä, halus kellottaa koska veikkas että 2.22sekkaa menee Daamin puomiin. Kellotus suoritus ei ollu edes paras tällä treenikerralla mutta Jenna arvas aika nappiin..:D Hänen mielestä 2sekunnin puomi on maailmanluokan puomi..Meillä vielä matkaa siihen siis..;) Aalla Daamilla oli niin hyvä rytmitys, että Jenna oli sitä mieltä, että vois siirtyä juoksu A:n opetukseen. Hänen mielestä se melkeen oli jo juoksuA mutta sit lopun pysähdys, tulee harjan yli hienosti, sitten yks pidennetty askel ja 2o2o. Vois pumpilla ajatella opettavan kyllä, olis kropalle ystävällisempää.

Eli vielä kokoavana mitä täytyy harjotella:
-Kestoa treenille, pidempiä treenejä
- Japanilainen uutena opetettavana tekniikkana
-Juoksu A
-Puomin vahvistus ja ei niin natsina jos tulee hiukan yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti