torstai 20. marraskuuta 2014

Daami, bamse alias pansse 2vuotta! JAU!

Todella omistuista miten nopeasti aika menee. Vastahan sen sain ja ollaan päästy jo näin pitkälle. Tosi hienoa kun ajattelin, että onnettomuusriski on tuolla öttiäisellä aika suuri koska kun se on vaan niin Daami..:D Onneks mulla on menossa positiivisten asioiden viikko, en ala puimaan niitä haasteita mitä olen kohdannut vaikka välillä kamppailen niiden huonojen fiilisten kanssa joita tuo minulle aiheuttaa. Nyt kuitenkin positiivisten huomioiden viikko, kiellot on jätetty pois ja pääosin on mennyt tosi hyvin. Seuraavaksi karsin ylimääräisen huomion pois.

Daami pääsi pitkän harjottelupäivän jälkeen pikkusen intona remmilenkille juuri siihen aikaan kun kaikki pääsi töistä ja kouluista. Sinkoilua ja säntäilyä joka suuntaan eikä malttia ollenkaan. positiivista kuitenkin että sain sen ravaamaan intona ja hitaassa vauhdissa. Eläinkaupassa heti ovella vastassa pikkulapsi. Ehkä kolme haukahdusta mutta sain neidin pysymään hiljaa ja hengaamaan lapsen vieressä. Tästä ruhtinaaliset palkat. Sitten kauppiaan omat koirat muris ja haukku aidan takaa. Omistaja tuli rääkymään niille ja Daamista tämä henkilö oli kyllä epäilyttävä ja epäsosiaalisena henkilö ei ollut Daamin mieleen. Tilanne raukes mutta eläinkaupan täti ei oikein osannut puhua koiraa. Kumartu tunkemaan namejaan Daamille. Olen onnellinen siitä, että Daami haisto mutta ei ollut sen enempää kiinnostunu, takajalta kyllä pitkänä haisteli mutta sen jälkeen unohti asian. Hyvä näin. Henkilöön ei sen suurempia traumoja tullut eikä daamin käytöksestä sitä huomannut enää, peruspidättyväinen koira kun on, kaikki on vähän outoja. Oltiin ostamassa palloja ja asiakkaita tuli sisään. Yks haukahdus Daamilta ja ihminen tuli kumarrellen luo, mutta tajus mennä kyykkyyn eikä sörkkiny sen enempää, oli vain siinä. Palkkasin Daamin olemisesta vieressä. Ei peräänny muttei tunkenut syliin. Sieti. Juuri hyvä.

Tiistaina treenattiin pitkästä aikaa keppejä, muutama hyvä kontakti. Tosi lyhyet viikkotreenit. Positiivisuuspäivitys tulee sunnuntana varmaankin. Päästään sunnuntaina Sanna Kataisen agitreeniin ja seuraavana viikonloppuna Jenna Caloanderin oppiin. Koira vois olla karvansa puolesta vähän sportimmassa mallissa..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti