maanantai 7. syyskuuta 2015

Joensuussa piipahtamassa

Viikonloppu vierähti muuttohommissa Joensuussa. Aika pikanen reissu oli mutta monenlaista kerettiin tehdä. Vähän muuttaa ja laittaa kämppää, shoppailla ja kisata agilityäkin muutaman startin verran, niin ja hiukan käydä muutenkin ihmisten ilmoilla ja lenkkeillä meijän ihanissa vakkarilenkkimaisemissa :D

Koirille tarttu shoppingeista hurtan ulkoiluhaalari ja pari vedenkestävää fleece pusakkaa. Nyt kelpaa lyhkäsellä karvalla ottaa vastaan kylmiä kelejä.  Itteäni palkitsin uudella Samsungin s6 edgellä ;)

Sunnuntaina kisattiin oman seuran kisoissa pari starttia. Ekalla radalla hyvät fiilikset. Koira sopii mun käsiin, ei liian vikkelä vaan sopivan tuntunen. Radan loppupuolella vinoille hypyille tultiin putkesta tosi lujaa ja meitsi veti siihe päällejuoksut ja yks rima alas ja toinen kolisi. Loppurata taas tosi sujuvaa. Hiukan ehkä videolt näen, että yliohjaan, vaikka ei tunnu siltä, mutta jotenki tosi huitovaista menoa ja teen vielä helpompia linjoja koiralle (esim ennen keppejä ku olis tullu haastava avokulma). Voitto tältä radalta.

Ennen toista rataa annoin tuttilelun porukoille. Daami tietty näki tämän ja heti kävi mielessä että lähtiskö se haahuumaan lelua muka vielä. Luotin kuitenki et olis niin kiekoilla ettei hoksaa mutta hoksashan se. Kepeille ei tarkkuus riittäny ku lelu oli just sielläpäin ni koira teki vähän sinnepäin ja samalla vilkuillen lelua. No sit se lähti haahuumaan sitä mutta halusin että tekee kunnolla silti. Päästiin jatkamaan mutta koira oli helkutin liukas ja paukkas vinohyppyjen kohalla mun ohjauksista läpi suoraan putkeen ja sit tuntu että nyt muuten mennään eikä meinata..:D Ja seuraava suora kohti porukoita (joilla lelu oli) niin Daami lähti liukkaasti ja AAsta tuli ihan oikeaoppinen juoksukontakti, harmivaan ettei se ole sitä mitä haetaan :D Sillä ei kyllä ole malttia sitten ei yhtään :D No paremp oli sitten lähteä vaan suorintatietä maaliin. :D Seuran kisapäivä loppu siihen joten päästiin vielä treenaamaan muutama kontakti ja keppikohta ja koira sai niistä palkan. Huippu höppänä!

Edelleen kysyn, missä ne meijän nollat on??? Minä kyllä tekisin nollia mutta ku koirulaisella on aina omat metkut hihassa :DD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti