lauantai 12. syyskuuta 2015

Meitsi oli alkuviikon vapailla ja oli hyvin aikaa puuhailla koirien kanssa. Pääosa aktiviteeteista oli kyllä ihan lenkkeilyä. Joka päivä on käyty yks lenkki myös juosten. Keskiviikkona käytiin kentällä agilityä treenaamassa. Toko on ollu taas kalenterissa useampaan otteesee mutten ole vaan saanut aikaseksi vaikka itselläkin mieli tekee treenata sitä.

Agitreenit oli hyvät mutta "itku pitkästä ilosta". Treenin lopuksi putos neiti täydestä vauhdista puomin tasaselta etujalanpäälle ja siitä kellahti kumoon. Ei ole vielä onneks ontunu, mutta näytti niin helkkarn pahalta että koirakin ihmetteli. Saatiin vielä yks korjaava toisto loppuun vaikka mietin, uskaltaako enää päästää jos on oikeasti tosi kipeä. Ei ole onneks jälkeenpäinkään ontunut. Bottia on pidetty ahkeraan.
Treenattiin avokulmia kepeille ja itsenäisiä kontakteja niin, että jään itse taakse. Hyvät oli ja kepitkin pääosin varsin hyvin. Koitin pitää toistomäärät todella vähäisin ja muutamasti koitti paukata toiseen väliin. Tein myös niin, että jätin koiran niin, että joutuu alottamaan kepit aika haastavasta avokulmasta ja menin itse keppien puoleen väliin. Meinas olla maltin kanssa ongelmaa, mutta löysi myös oikean aloitusvälin vaikka kiire oli mun perään. Mun pitää malttaa olla paikallaan sillon kun neiti hakee keppejä.

Loppuviikko on mulla täysin työntäyteistä. Ensiviikolla piiahdan Joensuussa ja alotan gradusemmat. Ei onneks ahdista paljon :DD Ilmotin Daamin 26.9 TSAUn kisoihin kolmeen starttiin. Viimistä ollaa uupuis edelleen. Nyt mennään oikeesti asenteella niitä ratoja ja tehään sitä hyvää aksaa mitä osataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti