sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Tämä viikko ollut rauhallsita. Ei oikeastaan juuri mitään.

Tiistaina käytiin treenaamassa agilityä. Otettiin madallettua keinua, hiukan rataa, kontakteja ja keppien avokulmaa ohjurilla. Keinu toimi pommin varmana. Nyt kun se oli madallettu, erotti Daami selkeästi sen puomista. Olen aina vaan juoksuttanut keinua ilman mitään ihmeellisempiä merkkejä siitä että tässä pitää himmata. Nyt aijon ottaa mukaan jarrutuskäskyn vaikkakin tuntuu vaikealta muistaa sisäänajaa sitä :D Nyt kuitenkaan ei yhtään läpi paukkaamista, ei vaikka lelu odotti edessä.

Kontakteilla Daami luuli että lähellä seissyt ihminen palkkaisi hänet. Tätä tulee treenata, että oppii, ettei sieltä tule palkkaa. Kepit oli mainiot. Opetin sille aloitusohjurin ja kaks ekaa suoritusta hyppäs ohjurin yli, mutta sitten hoksas idean ja teki niin hienoa työtä. Ohjurin olemassaolo aiheutti Daamille sen että pujotteluasento madaltu vielä hieman, hyvä, vaikkei se pysty ole ollutkaan. Mukavat treenit! Diiva hömpötteli kauheilla kierroksilla tapansa mukaan :D Treenin jälkeen jäähdyttelyt ja uimiset vielä kun kelit sallii. Daamille viimisiä jumppia pelastusliivien kanssa.

Itse oli kolme päivää reissussa. Daami oli sinä aikana keksinyt porukoiden kanssa, että kun ottaa remmistä kiinni ja pysähtyy, pysähtyy myös ulkoiluttajat. Onneksi olen hyvin "kouluttanut" myös vanhempani, ja he ymmärs heti, että Daami testaa onnistuuko ulkoiluttajien ohjailu. Hassua miten se tommosta nyt duunaa. On jotenki ollu niin tasapainonen jo pidemmän aikaa.

Viikonloppu meni taas töissä kellon ympäri. Tänään aamutuimaan metsälenkille. Diiva keskittyi kantamaan isoa keppiä, Daami riekkui ihan hulluna ja todella kauan. Todella rasittava kun ei se rentoutunu yhtään, ihan hektinen joka suuntaan ja kauhee räykytys. Liika energia = huonoa Daamille. Herkuteltiin puolukoilla jotka maistuu koirille todella hyvin :D Lenkin jälkeen lyhyt uimasessio. Diiva ui kauheeta vauhtia, ilmeisen viileetä vettä. Daami jumppas pelastusliiveillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti