perjantai 26. elokuuta 2016

Treeneistä ja elämästä yleensä
Daami oli ihan innoissaan Diivan ja Elman paluusta. Leikkiin ei oikein vielä pennun kanssa pysty, mutta yritys on kova, ego tulee jossain vaiheessa aina vastaan. Pentu on ihan pöhlö! Hurjan rohkea j hirveä riiviö. Kuitenkin niin ihana ja söpö suukottelija (eli purija :D).

Tytöt pääsi illan päätteeksi paljuun. Paljun lämpimällä vedellä ja siellä uimisella uskon olevan hyvä vaikutus lihaksiin ja niveliin. Koirat saa käydä viimeisenä jonka jälkeen vesi aina vaihdetaan ja palju pestään niin kuin joka käyttöviikonlopun jälkeen meillä. Diiva oli kova uimaan, Daami enemmän keskittyi chillaamiseen ja lillumiseen. Molemmat tytöt oli ihan intona ja meinasivat väkisin änkeä uudestaan altaaseen.Elma kävi kasvattajan luona trimmauksessa. Neidin kanssa nopeasti pari päivää treenattiin pöydällä oloa ja trimmaus sujuikin yllättävän hienosti. Kasvattaja osasi hyvin pennun handlata. Neidistä kuoriutui ihan kaunis typy vielä tässä vaiheessa kehitystä ja kasvua. Toivotaan että suunta on tämä. Samalla reissulla neiti pääsi painimaan vielä kahden sisaruksen kanssa jotka kasvattajalla odottavat omiin koteihin lähtöä. Elma koitti komentaa mutta loppujen lopuksi oli itse alimmaisena :D Vesikoirat on pitäny tyttöä vähän liian hellävaraisesti kun neidillä on niin suuret luulot itsestä. Mukisematta otti paikkansa painikasan alimmaisena. Kasvattajan kanssa suunniteltiin hieman Helsinki puppyshowta johon muutkin sisarukset ovat tulossa. Näillä näkymin olemme menossa ja kiva päästä puudelikehään :D En osaa esittää näitä, enkä tiedä miten saan tuon riiviön kulkemaan ja liikkumaan pomppimatta :D Mutta se on osa bichonien luonnetta.

Daamin kanssa aloitettiin Elinan valmennuksessa. Oli kivaa ja saatiin monta onnistunutta suoritusta juoksu A:ta alle. Kivaa oli! Elinan valkussa aijon opetella itselle hankalat ohjauskuviot. Jos johonkin tilanteeseen on monta vaihtoehtoa, aijon aina valita sen itselle haastavimman tai epämiellyttävimmän. Tällä kerralla valitsin persjätön (valssin sijaan) ja japsin (monen muun vaihtoehdon sijasta).

Tiffany bc:n kanssa kävin Taijan koulutuksessa. Koira on hieno ja oppii ihan silmissä. Sen kanssa treenaaminen haastaa mukavasti. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti