keskiviikko 17. elokuuta 2016


Daamin kanssa on vietetty laatuaikaa kahdestaan. Tai luulen että Daami saattaa olla vähän eri mieltä sillä neiti on joutunut olemaan paljon yksin kun itse olen ollut töissä.

Porukat ja Diiva+Elma on olleet pari viikkoa reissussa. Tytöt on olleet hyviä reissukavereita ja pentukin kuin vanha tekijä. Diiva on päästänyt Elman jo viereen nukkumaan ja pentu apinoi Diivaa ihan huolella.Daami ei juuri ole muita koiria kaivannut. Kotona Daami ei hauku kun kotiin tulen ja lenkeillä se on niin helppo. Se on niin koira, joka nauttii ainoan koira elämästä.

Tiistaina käytiin Piiralla. Daami oli lantiosta suora, mutta lavoista aika käyrä ja jumissa. Uskon tämän johtuvan taannoisesta potkimis tapahtumasta ja siitä aiheutuneesta ontumisesta. Ollaan nyt sitten useampi viikko remmilenkillä ja agi on ollut pannassa. Hiukan on tokoiltu virikkeeksi ja tänään käytiin uimassa (samalla pesin koiran). Daami on lisääntyvissä määrin alkanut nyrsimään takajalkojaan. Tiedän että se saattaa olla henkistä, mutta en epäile etteikö jotain kipujakin jossain. Seurataan ja sen mukaan sitten lähdetään tutkimaan,

Aika paljon on joutunut Daami olemaan yksin. Vapaapäiviä on ollut vähän koska en voi tehdä pitkiä vuoroja. Vähän tylsältä tuntuu mutta eipä Daami ole juuri valitellut. Välillä on hyvä olla vaan, ja muistutella myös yksin olemista.


Vähän pieni mulle. Ai se onkin pennulle?

Tokojuttuja tehtiin ihan virkistysmielessä. Opeteltiin kiertämisen tarjoamista, seuraamisen yhteydessä peruuttamista, liikkeestä maahan menemistä ja sen tarjoamista, katsekontaktia seuraamisessa ja sivulla maahan-istu.

Syksyn treeniryhmät selvisi. Treenataan Tuulian ja Timon vauhtirataryhmässä ja Elinalla ratatreenissä. Kivaa! Hiukan hirvittää ajaminen kun tulee talvi ja kylmä ja pimeä...ja toinen mietityttävä ja stressiä aiheuttava asia on tietysti Daamin terveys..Mulla on paha mutu siitä että jotain sille tulee jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti