tiistai 13. joulukuuta 2016

Messarissa


Tänä vuonna messarissa täysin puudelimeiningeissä. Hirveän erilaista mutta tosi jees. Kyllä on eri olla näyttelyssä näyttelyrodun kanssa kuin tuommoisen rastaturkkisen vesiäisen joka vaan hetki ennen kehää otetaan häkistä ulos ja se on valmis. Koko Elman sisaruskatras oli paikalla. Lungeja tyyppejä. Kasvattaja esitti Elman ja tuomari tykkäsikin tytöstä, ainoastaan välillä heittävä takajalka oli syy sille, ettei voinut palkita. Tämä on ymmärrettävää.

Arvostelu:"Kaunislinjainen, sopusuhtainen narttupentu jolla erittäin lupaavat ääriviivat. Erittäin kaunis pää. Viehättävä ilme ja hieno pigmentti. Kaunis kaula ja ylälinja. Lupaava runko ja luusto. Valitettavasti takaliike ei ole aivan puhdas tänään. Tarvitsee harjoitusta. Kauniisti hoidettu karva." -Maarit HassinenKäteen jäi ostoksien muodossa lähinnä luita, muutama flexi ja Elmalle ihana toppatakki. Mietin, että tuollaiset vaatteet ei ikinä toimis vesikoiralla, mutta tällaiselle koiralle ne on täysin omiaan. Elma ei missään nimessä voi pukeutua mihinkään Hurttaan, pyh.

Ralph (Diivan poika)

Robin (Diivan pojan poika)
Meidän mutsi on niin kovin innostunut neuloja joten hänen käsissä valmistui pojillekin joululahjat. Vaikea tehdä summassa, lähinnä sovitettiin Daamille ja muokattiin vähän mututuntuman mukaan. Poikien malli on lyhyempi vatsasta ja pidempi selästä, myös jalkaremmit löytyy. Värimaailma on tällä kertaa ollut tuollainen vanhahtava; Daamilla sinapinkeltainan, Diivalla viininpunainen ja pojilla nämä.

Elma kävi eläinlääkärillä. Eläinlääkäri ei meinannut kuvata Elmaa ensin sillä tyttö pomppi ja riekku ja käytti jalkaa. Ei oireillut kun jalkaa käänteli ja lihakset oli kunnossa. Röntgenissä näkyi kuitenkin pieni litistymä reisiluun päässä joten pieni epäily legg pertheksestä on. Ortopedin arvioon seuraavaksi ja leikkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti