keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Diiva kävi iltakisoissa vähän tokoilemassa hyvin vähällä treenillä ja kyllähän sen huomas..:D Ihan viimisin tarkkuus ja maltti liikkeistä puuttui ja päivää ennen ensimmäistä kertaa kokonaan liikkeenä otettu luoksetulon pysäytys ei oikein kokeessa vielä pelittänyt. Neiti jaksoi hyvin ja hyvällä draivilla vaikka noin pitkää palkkaamattomuutta ollaan hyvin vähän vielä treenattu. Kiva nähdä koirassa niin hurjasti editysmistä. Tajusin että Didille olisi ollut parasta kisata kaikki mahdolliset alempien luokkien tokokisat jotta saa touhuun varmuutta ja tilanteet tulee tutuiksi. Voittajassa sitten liikkeiden kaavio on jo niin paljon pidempi joten sinne ei kannata rynnistää mikäli koira ei ole tottunut hyvin pidempään palkkaamattomuuteen. Tässä kuitenkin pisteet ja samalla sepustusta

1.Paikalla makaaminen 5
-Hahahahha.. Neiti oli vähän viritetty jousi. Paikka käskyn sanoessa neiti ponkas puoli-istuvaan asentoon ja siinä jökötti kyllä koko 3min.

2. Seuraaminen 9.5
-Tuomari tykkäs vaikka muut ovat siitä sanoneet. Nyt oli edelleen yhtä vaikea kääntyä ja kävellä, varsinkin kun nurmikko oli epätasainen.

3. Liikkeestä maahan 9
-  Aika vahva käsky, varmistelin.

4. Luoksetulo 5
- No eihä se sit oikee toiminu. Pysähty kyllä mutta harjotteleva liikkeenohjaajalla meni niin kauan sanoa uudestaan että käsky, jotta olisin koiran saanut sivulle, niin Diiva alko ettimään lelua kun olen sitä taakse heittopalkalla tehnyt.

5. Liikkeestä seiso 10
- Aikasta jees, täytyy vähän alkaa kiinnittää huomiota siihen ettei varasta perusasentoon liikkeiden lopuksi.

6. Nouto 8
- Harjottelun puute sai mut epävarmaksi ja hyökkäsin nappaamaan koiralta kapulan. Didin peppu otti vähän takapakkia siinä vaiheessa ku emäntä meinas tulla päälle..:DD

7. Kauko 9
- Niin vähän treenattu ja niin hyvin meni.

8. Hyppy 8
- Kropsahti hyppyyn. Pitänee hypyttää korkeempia. En uskalla kauheesti sille antaa kierroksia hyppyyn kun on monesti kokeessa meinannu varastaa.

9. Kokonaisvaikutus 10
-Tuomari tykkäs...!

Eihän siitä sitten saatu ku 156 pistettä, 2.tulos ja 2. sija. 4 pistettä ykkösestä. Mutta kiva tuon kanssa on uudestaan päästä vielä kisailemaan. Tälle kesälle halutaan enään se AVO1 niin saadaan maltilla alkaa rakentaa VOI liikkeitä, ja katsotaan sitten koska koira on valmis.

Mulla on täällä kasapäin kaljuja vesiäisiä. Ookkunen vielä vähän hämillään uudesta lookista. Tarkotus olis päästä tällä viikolla aksailemaan ainakin pariin otteeseen vielä. Sunnuntaina onkin sitten tytöillä luonnetestit, siitä tulee aika jännää varmasti..xDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti