maanantai 2. heinäkuuta 2012

Diivasta S & POHJ MVA

Aikastas jees reissu takana. Torstaina startattiin kohti pohjosta ja käytiin keminmaalla starttaamassa yksi perjantain iltakisa agia. Siitä matka jatkui Ruotsin puolelle Jällivaaraan KV näyttelyyn josta pyyhällettiin sunnuntaiksi takasin Suomen puolelle ja Rovaniemi KV:seen. Tuloksiin ollaan enemmän kuin tyytyväisiä:

Gällivare KV 30.6 Elena Ukhabina RUS:
Diiva ERI, SA, VAK1, PN1, SERT, CACIB, ROP---> S & POHJ MVA
Oodi ERI, SA, NUK1, PU1, SERT, CACIB, VSP....!
Tuomari ihastu täysin molempiin, erityisesti Didiin joka oli aivan valtavan upea. Kaikki muutkin perrot olivat Suomesta.

Diivan arvostelu:
"Bra typ. Liten. Mycket rastypiskt huvud. Utmärkt päls & pigment. Välgående & välvinklad. Välvisad!"

Oodin arvostelu:
" Typisk. Bra format & benstomme. Vackert huvud & bra överlinje. Lediga rörelser."


Rovaniemi KV 1.7 Jojkic Zlatko, SERBIA:
Diiva ERI, SA, VAK1, PN1, CACIB, ROP
Oodi ERI, SA, NUK1, PU2, VA-SERT, VA-CACIB
Tämäkin tuomari ihastui Didiin ensinäkemältä. Sellasta se on kun näkee kunnon vesikoiran..;) hhahaha.. Onhan se nyt ihan valtavan ihku ja esiinty kumpanakin päivänä hirvee draivi päällä niin että esittäjä sai pysytellä perässä.

Diivan arvostelu:
" Nice feminine head. Very nice expression. Well developed body. Good topline. Well developed chest. Well angulated in all quarters. Very nice movement with a lot of energy. Very nice quality of coat. Nice presentation and behaviour."

Oodin arvostelu:
" Correct size. Very typical head. Strong muscle. Correct bite. Strong neck, well connected with body. Very nice developed chest. Very good angulation in all quarters. Correct topline. Excellent quality of coat. Moves very well. Very noce behaviour. Nice presentation."

Mainio mainio reissu siis takana. Diiva vielä yhtä CACIBia vaille C.I.B. Ookku nuori poika jo pärjänny niin hienosti ja nyt kun saa viimisen sertin Suomesta niin valioituu sitten myös Ruotsin valioksi. Tänään lähtee kaksikolta turkit. Ne on niin mainio kaksikko että...<3

Tässä yksi onnellinen rakas tuliaisensa kanssa <3

Meno karvan ajon jälkeen enimmäkseen tällaista:

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onnea ja kiitos kun Oodi pääsi maailmalle :) Onhan sulla kuvia Oodista (tai molemmista) ennen turkinleikkuuta, onhan? T. Jaana, Uma, Mena, ja Mila

    VastaaPoista
  2. Kovasti onnea menestyksestä :) Kivaa että Diivakin saa nyt mennä ilman turkkia! :)

    Mirka

    VastaaPoista