tiistai 31. heinäkuuta 2012

RauhallistaKoirilla on nyt ollut suhteellisen rauhallista ja ovat saaneet viettää koiran elämää ilman sen suurempaa stressiä. Aksatreenit on niin vähissä ettei mitään rajaa, samoin tokoiluja vain vähän, Mocalle jotain pientä EVL liikkeiden rakennusta (kaikki muut osaakin paitsi ohjattua noutoa). Didi tokoilee taas niin luokattoman vähän että itseä saa syyttää jos tämän viikon tokokisat menee persiilleen..:D Keskiviikkona ja sunnuntaina olis tarkotus käydä kokeilemassa sitä AVO luokan ykköstä. Taitava se on kyllä muttei mikään pomminvarma koska ei olla hinkattu liikkeitä loppuun, ja hyvä näin.
           Viikonloppuna käytiin aksailemassa Raumalla. Lauantaina Didille HYL ja 5. Hyllyrata oli jees mutta eka femma tuli siitä kun oli 360 käännös tiedossa ja neiti käänty ennen hyppyä jo pois. Mutta ihan loppusuoralla meni yhden vinohypyn väärältä puolelta. 5rata oli ihan jees, viiminen rima alas...:D Ei se pudota koskaan, paitsi viimeistelytreeneissä tuli kaikki alas ku neiti vaan paukutti menemään...:DD Aika ihan jees, ei paljon jää voittajista. Olen tosi ilonen että siitä tulee kokoajan varmempi ja varmempi kisatilanteissa. Sunnuntaina Didille HYL ja 0, sij. 2. Nolla tuli ekalta radalta ja kontakteissa on parantamista, nopeudessa siis. Hylly tuli kun olin jäähdyttelemässä Moccaa ja toinen rataantutustuminen oli jo alkanut. Noo helppo rata mutta alun tiukat vinohypyistä yksi meni väärältä puolelta. Jatkettiin vaan täysillä ja loppupuolella irtoamisessa oli vähän haastetta ja skippas pari hyppyä U:n mallisesta posotuksesta, mutta täysillä mentiin vaan..:D Neiti oli pätevä ja ihana muru. Mocca ekalta radalta yks rima alas, se on kyllä jumissa. Pitää varata aika fyssarille mutta kun kaikki on niin varattuja. Tokalla radalla löysä ohjaus vei sen aan alle putkeen kun piti mennä aalle. Täysillä vaan loppuun eikä koira tajunnu yhtään että teki väärin, näin hyvä.
             On kyllä ihan selkeesti motivaatio ja kiinnostus agiin nyt hukassa. Periaatteessa se ei haittaa mua yhtään, mutta pitäis asettaa jotain tavotteita. Ärsyttää kun syksyllä kun mennään takas Joensuuhun, ei paljoa taas kisata ja olis kiva saada jotain kunnon koulutusta että sais motivaatiota treenata ja hioa osaamista. SM ja MM karsinnat ei kiinnosta kun pääkoppa ei pysy kasassa..:D Siks ollaanki nyt paljon tokoiltu ja verijälkiä pitäis lähtee vetämään. Jotain uutta, hakua vois lähtee syssyl treenaa Didin kanssa. Toki loppuvuodesta Diivalle on tiedossa muita puuhia että Mocan kanssa sitten kahdestaan varmaan treenaillaan vuodenvaihteen aika.

Uusia kivoja agikuvia lähinä Didistä. Julia Vornasen ottamia. Lisään muutaman Didin omalle sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti