torstai 2. elokuuta 2012

Diivalle AVO1

Nyt on tavotteet saavutettu tälle kesälle. Tokossa päästään nyt rakentamaan Diivalle VOI luokan liikkeitä ja Mocalle EVL liikkeitä. Eilinen koe ei ollut kyllä yhtään meidän tasoa joidenkin liikkeiden kohdalta, mutta eihän noista koskaan pommin varmoja saa. Diiva ei ollu ihan parhaassa vireessä ja keskittyminen herpaantu muutamissa liikkeissä kuten seuraamisessa, noudossa, hypyssä ja paikallaan makuussa. Toki tuomarikin oli ihme niuholla päällä ja paikallaanmakuusta ja seuraamisesta pudotti mielestäni turhia pisteitä.
              Seuraamisessa tosiaan paino ja paino ja edisti ja jouduin tönimään. En kerenny tarpeeks ennen koetta seurauttaa että suurimmat höyryt pois. Paikallaan makuussa haukahti kerran epävarmuuttaan mutta tämä johtuu treenitilanteesta kun treenattiin isolla porukalla ja viereinen aussi nousi, meni Diivan luo haistelemaan ja tämän omistaja juoksi täysillä päin Diivaa ja toista koiraa ja ärisi, kielsi ja oli kiukkunen aussille. Didistä huomas heti että tuli epävarmaksi moisesta. Harmittavaa. Hyppy meni ihan plörinäks. Hyppäs suoraan rämisevän hypyn jalan päälle ja ponkas hypyn sivulle ja jäi seisomaan. Annoin käskyn istua ja neiti meni maahan. Siitä en sitä sitten enää yli saanut joten luovutin suosiolla..:D Otettiin koko hyppy sitten uusiksi ja kunnon kehuilla.
          Erityisen onnellinen olen liikkeestä seiso ja maahanmenon täpäkkyydestä ja luoksetulon toimimisesta. JES!

Paikalla makaaminen 7.5
(Haukahti kerran ja perusasento oli vähän matala..:D ei kunnolla siis noussu)

Seuraaminen 7
(Koira ei ollu oikein skarppina ja paino mua hulluna. Perusasennoissa könöttää ja kääntää itteä vaikken ole namia kädestä perusasennossa antanu aikoihin, niin kuikuilee namia)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
(Liian vahva käsky tuomarin mieleen, annoin ilmeisesti kroppa-apua joten tulkitsi kaksoiskäskyksi)

Luoksetulo 10

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Noutaminen 10

Kauko-ohjaus 9,5
(Yks istumaan nouseminen oli vähän vajaa..)

Estehyppy 0

Kokonaisvaikutus 10
----------------------------------------------------------------------------------------
AVO1 161pistettä  xDDDD Tarkkaa työtä etten sanoisi..

Sunnuntaille olen vielä ilmottanut neidin koeeseen. Tekee hyvää sille saada kokeita alle koska on vielä hämillään koetilanteissa. Saa nähdä miten pitkälle päästään, haastetta siinä on ylempiin luokkiin..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti