torstai 30. elokuuta 2012

Treenaamisia ollaan nyt määrällisesti taas vähän nostettu kun kisakausi jääny taakse. Yhdet agikisat on vielä tiedosa ensi sunnuntaina, sitten jäädään ihan ansaitulle tauolle. Pitää katsoa miten paljon agia Mocan kanssa otetaan, tuntuu, että neiti on vähän jumissa. Tilasin BOTit molemmille sekä hierojan Mocalle. Samoin taidan antaa taas kuurin Nutrolin senioria ja arthroflexiä. Alkaa kuitenkin jo ikää tulemaan Mocsulle, on hyvä ennaltaehkäistä kulumia yms kun kuitenkin ovat pienestä pitäen harrastaneet paljon kaikenlaista. Harmittaa sitten jos tulee jotain mikä olisi ollut vältettävissä ennakoinnilla ja hyvällä hoidolla. Ne on niin tärkeitä <3
              Viime viikolla treenattiin agia 3kertaa ja tokoa kerran. Tällä viikolla treenataan agia 2 kertaa, tokoa kerran, jäljestetään ja kisataan agia. Agissa olen nyt naksutellut kontaktien alastuloja. Diiva on niin välkky, sille sopii tuommoinen koulutustyyli siis ihan täydellisesti. Mocca on vähän hämillään edelleen kun pakkaa tekemään kontaktin puomin sivusta (jotta näkis mut paremmin) jos jään itse taakse. Avokulmia kepeillä ollaan kans tahkottu, ohjureilla.
              Onpa kyllä kiva ollu tokoilla taas rennosti pitkästä aikaa..;) Kun ei ole kisoja heti tiedossa..;) Diiva hakenu varmuutta metalliin ja hyppynouto on ihan peruskauraa, sillä saatu noudostakin vähän kivempi liike Diivalle joka mielummin pitäis itse hakemansa aarteen..;) Vain muutama hyvä ja hauska toisto näitä noutoja että jää intoa niihin. Tunnarin tunnistamista ihan kahdella kapulalla vain ja sen naksuttelua varmuuden lisäämiseksi.
              Mocsun kanssa paikallaan istumista ekan kerran ja hyvin tököttää. Ihana mursu <3 Merkille menoa vielä namialustan kanssa mutta kun neiti niin kovasti aina silmäilee kaikkea mitä ekana näkee, esim ohjatussa noudossa, sen kapulan minkä näkee niin menee merkille naama tähän kapulaan päin ja sätkii "anna käsky anna käsky"..:D Ajattelin ensin että opetan aluksi pelkkää vasemman hakemista mutta kun neiti alkaa ennakoimaan jo nyt niin uhkarohkeana lähetin kerran neidin oikealle vaikka pylly oli sinne päin..;) Mutta teki täydellisen haun kyllä. Ei mitään ongelmaa. Samoin ensin verestettiin ruutua jonka jälkeen lähetin merkille ja siitä ruutuun. Voi voi...! Voiko olla näin helppoa..:D No joo, ehkä hiukan auttaa kun on alempien luokkien liikkeet opettanu hyvin ja monipuolisin keinoin, niin osaa koira soveltaa osaamistaan..:D Tunnarin muistuttelua ihan muutamalla kapulalla Mocallekkin.
           Ne on kyllä niin intsinä tokoilusta, toki agistakin mutta tuntuu että tokossa saavat kuitenkin enemmän aivojen aktivointia kun agissa..;)
           Kävin eilen tekemässä tytöille verijäljet.Huhei...! Vähän liian kovalla innolla neidit lähtee posottamaan ja sai taas vähän muistutella että keskityppä siihen JÄLKEEN...;) Kyllä ne sitten keskitty mutta olivat kyllä ihan haahulla ennen kun patisteli keskittymään. Dimpe tekee paremmin ku Mocca. Vaikka Dimpen alotuksesta ei meinannu tulla mitään herättelyn jälkeen neiti tekee niin hienoa pientä siksakkia jäljellä. Taas totesin loppuvaiheessa että kehuminen oikeasta hommasta vois vahvistaa koiran itseluottamusta ja uskoa siihen että nyt tehdään oikein. Kehuinkin Didiä ja hän aina katto mua jonka jälkeen annoin uuden käskyn jälki. Teki kyllä niin mainion ja tarkan lopun. Nooh, tätä kun tehdään niin harvoin, niin ei voi vaatia koirilta liikaa. Toisen jäljen jos kerkeis vielä ens viikolla tekemään niin hyvä olis. Ens kesällä jos ryhdistäytyis ja tekis enemmän (niinkun piti jo tänä kesänä mutta jäipähän taas kaiken muun touhottamisen takia).
          Tänään käytiin pikasesti aksatreeneissä viikonlopun kisoja silmäillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti