perjantai 17. elokuuta 2012

Didille triplanolla

Lauantaina suunnattiin nokka kohti Joensuuta ja viikon kestävää biologian maastokurssia. Samalla reissulla saatiin kisattua myös omalla hallilla 3starttia agilityä. Mocca jäi kotiin viihdyttämään porukoita. En viittinyt molempia raahata mukaan ja on kiva joskus keskittyä vain yhteen kunnolla.
       Sunnuntain kisat olivat ihan onnistuneet. Diiva teki kaikilla kolmella radalla nollan ja sijoittuen ekalla radalla kakkoseksi, tokalla voitti ja kolmannella hyppyradalla sijotus 3. Oli hieno tehdä rataa kun luottaa koiraan ja uskaltaa näin itsekkin liikkua rohkeammin. Maltoin myös tehdä ohjaukset kunnolla eikä vain huitaista sinnepäin. Huomaa heti että se tekee koirallekkin malttamisen helpommaksi kun ohjaaja ei vaan kaahota "kiireessään" menemään ihan aivottomana. Kisoissa treffailtiin sulhoakin ja nähtiin hienoa menoa agissa.
       Didin kanssa on niin helppo reissata. Se on niin rento ja junamatka Joensuu -Pasila, neiti katos penkin alle ja makas samassa asennossa koko matkan..:D Nyt todennäkösesti kisaaminen alkaa taas jäämään, yhdet agikisat vielä tiedossa ennen paluuta Joensuuhun.
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti