perjantai 24. elokuuta 2012

Tokoiluja

Koirilla on energiaa nyt kun treenaamiset on ollu vähillä. Pikkuhiljaa ajan salliessa töiltä nostetaan treeniä 3xviikko. Aksassa ollaan naksuteltu kontakteja ja Diiva on ihan kärppänä. Tommonen koulutustyyli sopii sille parhaiten. Mocca taas änkee puomin sivusta ja on ihmeissään kun en hyväksy moista asentoa.
             Tokoiluja ollaan herätelty pikkusen. Mocca harjotellu ruutua pitkästä aikaa, merkkiä ja merkiltä ruutuun menoa. Ohjattuakin harkattiin ja kyllä se on niin haka..! Selkeesti myös nauttii kun tulee jotain uutta ja jotain vanhaa liikkeisiin. Suurin osa EVL liikkeistä on ihan selvää kauraa, ainoastaan ohjattu ja Z on täysin uusia liikkeitä ja siinä sivussa merkille meno. Z onnistuu kun koira osaa ja erottaa kaikki liikkeestä seiso, maahan ja istu.
             Didillä niin paljon energiaa että mielenkiinnosta annoin sille muutamia voittajan liikkeitä purtavaksi, jos ajattelu sais sitä vähän rauhottumaan..:D  Hyppynouto: helppoa kauraa, tunnari: niin jyvällä hommasta, ruutu; lelu ruudussa häiritsee vähän aivotyöskentelyä kun vaan posotetaan suoraan ja välillä vähän sinnepäin, Metalli; on jotenkin nyt ihmeissään sen nostosta, joskus teki niin kuin vettä vaan. Nostaa kuitenkin nopeesti kun lähden karkuun ja kannustan tuomaan. Näin ehkä nostoja varmemmaksi.Nauttii..!


Ei ole mikään "kulmureiden takana"-ote..;)

Kiitos taas kuvista J.Vornanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti