tiistai 4. syyskuuta 2012

Kesän viimeiset kisat

Sunnuntaina starttailtiin Raumalla, meidän kesän viimisissä kisoissa. Kohta kun palataan takaisin itärajalle on kulkeminen kisoihin hankalampaa, eikä sielläpäin edes ole kisoja kovin usein.
         Ne on niin ihkuja kisakoiria <3 Olipa kiva taas kaasutella menemään. Ekalla radalla rimat tapissa. Mocca pudotti kaks ja Diiva heti ekan. Mocca teki muuten nolla mutta ahtaassa radassa jossa ansaesteitä paljon käännökset valahti vähän löysiksi. Muuten kiva oli tehdä kuuliaisen koiran kanssa hommia. Jokseenkin epäilen pudottelun syyksi sen että koira on tosiaan vähän jumissa.
Didin sama rata oli myös hauskaa. Niin tunnollinen vikisiä yrittää päästä lujaa mutta samalla olla tarkkana ettei rimat tule alas. Neidillä ei ihan usko riittäny tehä keppejä loppuun kun erkanin sivusuunnassa liikaa. Mocsun aika olis riittäny 3sijalle mutta kaarteista olis säästäny jonkun verran jo kymppejä.
       Toiselta radalta molemmille muruille nollat. Mocsu oli ihan liekeissä. Ihanan kuuma ja kuuliainen. Tällä nollalla sijalle 4. about sekka kärjestä. Didi myös niin ihana.. Neiti oli aika kuutamolla muutamaankin otteeseen, kolme hirveeeeetä kaarta. Jopa agilitylajia vähän tunteva ystävä totes että Diiva oli ihan kuutamolla...xD Didi nollalla sijalle 6. about 2 sekkaa Mocan ajasta.
          Kontaktit alkaa Didillä olla aika buenot. Pitää vaan vielä paremmin malttaa kisoissa vaatia maahan asti niin treenien nopeus ja varmuus saadaan myös kisoihin. Nyt näytti jo todella hyvää tekemistä kontakteilla. Mocca ei ole vielä naksutteluja hiffannut niin hyvin kuin pikku-Dii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti