lauantai 29. syyskuuta 2012

Koulukiireitä

Koulukiireet pukkaa ja koirilla energia lisääntyy sitä mukaan..:D Kahdet agitreenit ja pieniä tokotreenejä lenkkien yhteydessä, ja kyllä koirat tykkää. Sen lisäksi lenkkeilyä tuntitolkulla ja kyllä ne pöhköjä on silti..:D Kaikki jänikset jahdataan ja harakat haukutaan yms. muuta ei toivottavaa toimintaa.

Lenkillä kerkee välillä poseeraamaan, jos äiti käskee..<3

Aksasassa ollaan naksuteltu kontakteja, puomi putki erottelua, itsenäisi kontakteja, hiukan keppikulmia, välistävetoja, irtoamisia.
Tokossa Mocan kanssa pääosin merkin naksuttelua, ruutuja ja näiden yhdistämistä. Metallikapulalla pelleilyä, hiukan kaukon muistuttelua ja luoksetulon pysäytyksiä.
Diiva intopiukka hullu räyhäri jos ei pääse tekemään on vallan pätevä. Seuraamisessa painaa hulluna kun ei olla tehty pitkään aikaan, merkin oppi täysin seuraten Mocan naksutteluja, ruutujuoksuja ollaan tehty lelu ruudussa, liikkeestä istumista ja kaukoja vielä tosi läheltä ja seisomaan nousemisen naksutteluja. Kokeilin myös luoksetulon maahanmenoa ja aijai kyllä on hyvällä mallilla jo heti ekasta kokeilusta asti..:D
Diiva käy vähän kuumana treenatessa, ensin puolentoista tunnin lenkki jonka jälkeen pikatokoilut, hiukan kontaktiasennon naksutteluja ja puiden kiertoa. Yritin saada pallon pois sen suusta ja rehvakkaasti työnsin molemmat kourat suuhun ja koitin vetää leuat auki. Nooh, neitihän ei siihen suostunu ja tiukensi vaan otettaan kun yritin saada auki, samalla huomasin että neidin kulmurit painaa käteen niin pahasti ja sattu niiin paljon etten voinu mitään sanoo muuta ku anella että se aukasis, mutta tämä vaan tiukensi. Sen jälkeen neiti joutu jäähylle.
Hauska kuva elokuulta. Laku aussi ja Diiva repi Didin voittaman kanan kahtia ja suolesti sen..:D

Oon onneks saanu asioita eteenpäin ja järkkäiltyä muutamia koulutuksia itselle ja muille, jos sais vähän intoa treenaamiseen ja kisaamiseen kunnon kouluttajilta. Mocsulle pitäny jo aikoja varata fyssariaika ja senkin sain tehtyä. Diiva pääsee fyssarille pentujen jälkeen, että saadaan neiti taas kisakuntoon.

Kävin kattomassa tämmösiä pieniä pirajoita. Aika ihania lyhkäkarvasia holskuja. Ei ois paha rotuvaihtoehto tämäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti