perjantai 7. syyskuuta 2012

Aktivointia

Kesän toinen jälki tehtiin eilen. Edellinen jälki kun meni niin hössäämiseksi tämä jälki tehtiin aamulla ja ajettiin illalla. Diiva ajatteli tekevänsä kovasti hommia mutta minusta tuntu siltä että hukassahan se välillä oli..:D Edellinen  jälki oli jopa paikkapaikoin parempi kuin tämä. Sain kuitenkin kehuttua oikeanlaisesta työskentelystä jäljellä mutta joissakin vaiheess oltiin niin hukassa että jos olisin perässä mennyt niin hukassa oltais oltu..:D Toisaalta jos olisin vaan mennyt perässä ja antanut koiran tehdä laaaaajaaa hakukaarta niin oltais kai perille päästy..:D Oma osaamattomuuteni saattaa kostautua tässä. Ens kesänä Diiva alottaa tuoreella jäljellä ja palkkapaikkoja jäljelläkin, eikä vain päässä.
        Diivan jäljen jälkeen ei ollut paljon odotuksia Mocsulle. Mutta tämähän veti tosi hienosti..:D Alussa meinas lähteä johonki ihan ihme suuntaan määrätietoisesti mutta kun sai jäljestä kiinni niin sitten pojat mentiin. Mentiin niin kovaa vauhtia, että alko tulemaan epäusko että ollaanko oikealla jäljellä mutta kummasti ne jäljen merkit tuli vastaan..:D välillä neiti teki jonkun ympyrän niin että sain selvitellä remmiä (jälkiremmi kun on Joensuussa). Mutta se teki kyllä hienon jäljen.
     Lauantaina nokka kohti Joensuuta. Jos siellä jäis enemmän aikaa treenata agia ja tokoa. On taas koirille totuttelua elämiseen siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti