tiistai 18. syyskuuta 2012

Kotiutumista Joensuuhun

Pieni paketti!

Täällä ollaan oltu jo reilun viikon verran ja koirat on taas orientoitunu elämiseen täällä. Treenailut on nyt ollu vähän jäissä, mikäli edellis maanantain agitreenejä, loppuviikon tokon pikatreeniä ja eilisiä agiharkkoja ei lasketa..:D Koirilla on kyllä virtaa, sen huomaa lenkeillä ylenpalttisena juoksemisena. Uimamahdollisuuksia ollaan vielä hyödynnetty kun on ollut näitä lämpimiä päiviä. Voi noiden iloa kun juoksevat jo kaukaa rantaan. Ja sen edestä olen saanu hiekkaa lattioilta siivotakkin.

Didi on oiva matkakaveri, ei paljo ressaa..:D

            Eilen treenattiin agissa vähän välistävetoja ja kontakteja naksuteltiin. Hallille saatiin nyt mattopohja, hyvä antaa koirien ensi totutella pohjaan ennen ku lähtee tekemään mitään rääkkiä. Kontaktien naksuttelu on tuottanu tulosta, mutta enemmän sais Mocalle naksutella. Radalla ei vielä niin sähäkästi hakeudu kontaktille, mutta lelu etupalkkana alastulolla on kyllä hyvä. Näitä treenejä vielä lisää. Avokulmat kepeille on kans aika ikuisuus treeni, joten sitäkin lisää.

Diivalla on kummallinen tapa muuttua kissamaiseksi kun tapaa Sylviä ja Olgaa..:D Mitä tässä kuvassa  tapahtuukin..:D


            Tytyt pääs tänään puolukastamaan mukaan ja olivatkin tyytyväistä porukkaa metsäilyn jälkeen. Fillarilenkit on myös taas alotettu.

Kuva vielä kotopuolesta, ja onnelliset hurrit. Toinen on tuo musta piste kaukana minusta..:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti