torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu Vuokatissa mökkeilemässä

Elmeri bichonivanhus 12v, Daami ja Diiva
Jouluksi lähdettiin Vuokattiin lumen perään. Kyllä tulikin enemmän joulumieltä kun saatiin lunta maisemiin. Koirat tykkäs myös, saatiin Oodi perropoju hoitoon pariksi viikoksi ja liittyi vahvuuteen Helsingistä.
Hymyä kun saa kainalossa lötkötellä

Pienessä kissanpetissä on kiva lötkötellä
 Pääosin olen keskittyny koirien kanssa ulkoiluun. Hiihtäny olen viimeks Mocan kanssa Joensuussa, Mocca juoksi vapaana onnessaan ladulla kun mä koitin pysyä perässä..:) Koira oli onnellinen <3 Kolmen kanssa en uskaltautunu ladulle, jostain kumman syystä..:D Ollaan keskitytty potkukelkkailemaan, juoksemaan umpihangessa, ja ollaan käyty myös treenaamassa. Loppuviikosta alko olla jo vähän turnausväsymystä niin koirilla kuin ihmisillä. Iltasin parasta huvia kuitenkin koirien mielestä oli juosta rinteessä pulkan perässä, kiivetä huipulle. Olin varma, että saan metsästää Daamia joku päivä rinteestä kun jahtaa laskettelijoita. Rinne on aivan mökin vieressä ja laskijat vilisee vaan.
Aattoaamun lenkillä


Päästiin Huskyhallille treenaamaankin kolmikon kanssa. Tyypit oli hiukan pinkeenä. Daamille tekee hyvää päästä eri esteille, vaikken ole koskaan mitään eroa tekemisessä nähny, oltiin sitten omalla hallilla tai muualla. Daami pääs tekemään ekaa kertaa koko A-estettäkin, tietysti remmissä. Vauhtia oli kyllä liikaa. Epäilemättä kuitenkin täysillä tulta päin pieni Bansse <3 Rengas putken jälkeen oli hankala..:D Vauhdissa ei meinannu "reikä löytyä", mutta onhan se haastava. Vanhempi kaksikko pääs porukoiden toiveesta heidän kanssa tekemään radanpätkää..:D Ne oli huippuja, ja aika tulessa..:)

1 kommentti: