keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tiistaitreenit ja lomafiiliksissä

Se olis sitten vähän niinku tämän syksyn opinnot taputeltuna ja lauantaina matkustetaan halki suomen kotopuoleen lomailemaan. Tää on ollu niin rankka syksy koulun osalta..;) Muutama hassu kurssi joilla ei edes läsnäolopakkoa ja jotain kirjapaketteja tenttiny. Oon kyl tykänny noist oikiksen ja kauppiksen kursseista, vaikkakin olen joutunu kaikkien luentojen annin hyödyntämään kun on sen verran vierasta asiaa mulle. Daami on ollu kuukauden ainoona koirana ja hyvin on osannu olla yksin. Vieraat otetaan vaan vastaan vähän liian suurella tarpeella kiivetä syliin ja naamaa suukottelemaan.

Tiistaina treenasin ensin hiukan Daamia ja sitten kaverin koiria. Daami teki puomia radan osana ja aika hienosti on hautunu lelun häivytys. Loppupaikan jaakaaminen, eli himmaaminen täytynee vielä saada pois, mutta nyt neiti pystyy keskittymään 2o2o kunnolla kun ei tarvi kytätä lelua edessä. Meikäläisen heittopalkka vaan auttamattomasti myöhässä kun olen tottunu ettei tarvi puomilla palkkauksesta huolehtia. Nyt kuitenkin opetellaan vielä että puomille tullaan esteen kautta ja jatketaan esteille, ettei se ole mikään irrallinen juttu. Neiti antaa ittestään niin paljon, tai sit se vaan hösää ihan helkkariks, mutta se on ekan toiston jälkeen aina ihan läkähtymässä..:D Ei kannattis hössätä niin paljon omiaan ja lelun kans painella täysii ympäri hallia. Tehtiin myös käännöstreeniä ja maltti irtoomista vaikka mä juoksen toiseen suuntaan jo.
Keppejä piti tehdä mutta halli oli niin täynnä kaikkee joten roudasin vähemmän tilaa tarvitsevan keinunkin vielä radalle. Aluks päähän juoksuja liikkumattomalla laudalla niin että karvalelu odotti siellä. Haluun vähän enemmä kierroksii siihen keinuun, neiti kun ei oikeen namille syty. Tultiin esteiden kautta keinulle ja juostiin kilpaa lelulle jota hiukan revittiin päädyssä ja sitten nostin alas ja sai rallattaa. Lisäsin haastetta niin, että keinu laski hiukan, mutta tosi rohkeesti leluun kiinni. Lopuks vielä keinun paukutusta ja 2o2o loppuun ja eteenpäin katsomisesta lens susikarvalelu<3

Itsenäisyyspäivänä kisataankin sitten mini1-luokassa jossa kaks osallistujaa..:D Saa nähä mitä kaikkee Helmi-Kelmin kans keksitään siellä säheltää. Toivotaan kääntyväistä rataa, juoksussa en pärjää tuolle tykkirusselille<3

Tänään pippaloidaankin ainejärjestön pikkujouluissa, joten operaationa on Daamin aktivointia, että voi sitten hyvillä mielin jättää kotio vähän pidemmäksi aikaa yksin. Perjantaina kisat ja ystävän luo juhlistamaan itsenäisyyttä ja lauantaina lähtö kotio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti