keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joululomalla

...tai tänään vielä yks johtamisen tentti ja vertaisarviointi pois alta niin sitten. Kovinkaan korkeita odotuksia tentin suhteen ei ole, valmistautuminen kun on ollut täys 0..:D Flunssaa pukkaa heti kun helpottaa koulujutuista. Ihan kiva..:/

Daami on aika super. Mielestäni hyvä hermonen, mutta ihan aina en mene siitäkään takuuseen.;) No vitsi vitsi. Neitonen osaa olla niin super hienosti yksin, ettei mitään ongelmia pidemmissäkään ajoissa. Mocca nyt oli aina semmonen mun perään. Kaikki mun koirat kuitenki aina ollu toisten koirien seurassa, että yksinoloharjotteita on pitänyt oikein järjestää. On kuitenki hyvä harjotella niitä väkisin tässä vaiheessa kuin sitten 5 vuoden iässä jos tilanteet meneekin niin, ettei ole koirakaveria kotona yksin ollessa.
Pikkujoulujen jälkeinen päivä meni kivasti. Daami tyyty ihan lyhyisiin lenkkeihin. Jouduin jättämään sen hetkeksi kaupan pihaan kun kävin hakemassa itsenäisyyspäiväjuhlinnan tarvikkeita, olin ehkä 2min kaupassa ja joku mummo Daamia siellä jo silitti. Ois tehny mieli todeta, että "Hyvä, ettei se syöny sua". Ei kukaan oikeen usko, että tuommonen karvanalle vois olla paha. Mocca onneks sano jo kaukaa että tänne ei oo tulemista jos joku yritti sitä ja Diivaa lähestyä. Kerran postissa käydessä joku äijä oli yrittäny mennä, kuulin vihasta haukuntaa ja kun tuun ulos mies kommentoi mulle "Sulla on vihasia koiria"..xDD

Perjantaina käytiin aamulla treenaamassa Daamin kanssa. Tehtiin kujakeppejä radan osana, lähinnä mutkaputkelta lähestyttiin sokkona keppejä. Umpikulma oli vaikeempi malttaa hakea, avokulma virheetön. Tehtiin myös keinun paukutuksia ja päähänjuoksua. Kiva treeni!
Lähdin sitten kisaamaan kaverin russelilla. Ekat kisat koiralle. Ekalla radalla ohitti ensimmäisen hypyn, muuten puhtaana maaliin. Tokalla radalla tultiin lujaa putkelta kepeille joka oli alottelevalle koiralle vaikee alottaa joten siitä 5, käännyin ja olin korjaamaan menossa niin neitonen paukkas takas putkeen..:) Muuten puhdas rata. Hyvä alotus oli. Hiukan käsijarrupäällä mentiin, odotellaan, että vapautuu vähän. Oli neidin eka kerta muilla kuin omilla esteillä..;)
Kisoista tultua lenkille Daamin kanssa ja vähän aktivointia ruuan kanssa ja suuntasin ystävien kanssa juhlimaan itsenäisyyttä, syömään hyvin ja katsomaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa.

Lauantaina lähdettiin junailemaan. Daami on lungi junailija. Pieksämäen asemalla kun päästin neidin irti, juoksi se hulluna ympäri aseman hankia. Konnarille hauskaa viihdettä sähköjäniksen toimesta..:D Pientä pöhähtelyä pitää vielä esitellä oudoille ihmisille, sitä siis kitketään vielä. Muuten ollaan kuukaudessa menty kyllä eteenpäin. Ei niitä pieniä edistymisiä huomaa, mutta siinä huomaa, että välillä ottaa päähän vähän vähemmän tuo pöllöily..;) Toki varmaan helpataanki hiukan näiden sosiaalistumisien kanssa. Haukkuilua ei varmaan täysin pois tuolta saa, kuuluu tähän malliin..:D
Turun junassa olikin paljon koiria. Daami ois niin halunnu leikkiä poikien kanssa, toisia olis taas halunnu laittaa kuriin, ja joiltaki halus vahtia meijän laukkua. Tuli ihan Mocca mieleen tuosta vahtimisesta..:)

Nyt ollaan lähinnä vaan relattu ja ulkoiltu. Ruutia ja Allia käytiin eilen moikkaamassa metsälenkin merkeissä. Diiva oli onnellinen kun tultiin takas. Daami pisti sen kyllä maihin samantien, vähän noussu laatuaika mun kanssa kupoliin. Huomenna olis tarkotus mennä Diivan kanssa treenaamaan Kelpokoiralle Tuulian oppiin. Kiva tälleen kuukauden tauon jälkeen..:D Saa nähä mikä on homman nimi Diivalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti