sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Daamille EH, JUK1 Joensuun ryhmiksestä

Jabadabaduu. Vesikoiria oli ilmotettu 23kpl joista 6kpl oli junnunarttuja..:) 4sai EH ja 2sai H. Daami esiinty vallan hyvin treenin määrään. Hiukan ihmetteli tuomaria vaikkei ole ketään kähmijää ihmetelly sillon kun ollaan kokeiltu pönötystä. Tuomari vielä tuli heti mittatikun kanssa sohimaan. Kehä oli pieni ja meillä oli kylmä.
Tuula Savolainen oli tätä mieltä: "Hyvät mittasuhteet. Päässä voisi olla pituutta hieman enemmän. Hieman kevyt kuono. Tummat silmät. Hyvä tilava runko. Hieman kapea ja luisu lantio. Hyvin kulmautunut takaa, riittävästi edestä. Kapeat takaliikkeet, sivuliikkeessä reipas askel. Hyvä karvanlaatu ja kiharat. Miellyttävä käytös. Hyvin esitetty."

Olen siis harvinaisen samaa mieltä tuomarin kanssa. Se löys juuri ne puutteet mitä itekkin Daamista viime blogitekstiin mainitsin. Ainut, että karvahan on todella pehmosta pentuturkkia vielä, mutta meitsin käsityöt sai huijattua tuomarina..;) Seisottamisen kanssa vielä hakemista, meinaa vetää luisuun lanteen kun vaadin pönötystä, sais olla kehän ulkopuolinen avustaja ni koira olis ryhdikäs ku patsas, luonnollisestikkin tosi ryhdikäs mutta häntä pakkaa laskemaan seisotuksissa vaikka ollaan vaan vapaata seisotusta treenattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti