keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Daami ja Ralph terveystutkimuksilla

Samalla kun pohjosesta tultiin piipahdettiin Mevetissä Helsingissä tutkittavana. Ohjelmassa oli lonkat, kyynärät, selkä, polvet, silmät ja kilppari. Daami sai myös rokotuksen. Aikamoisissa koktaileissa oltiinkin..:)Diivan pojalla Ralphilla kaikki näytti priimalta. Lonkkkien, kyynärien ja kilpparien osalta tuloksia vielä odotellaan, mutta luusto näytti siltä miltä pitääkin...<3
Daamilla myös hyvää jälkeä. Silmät ja polvet terveet, lonkat sai myös terveen arvion. Toisessa kyynärässä oli hiukan röpöä, aivan aavistus, mutta Per B. Axelson totes heti että yhtä kuin terveet, ei vaikutusta mihinkään. Lausuntoja ja kilpparia siis odotellaan vielä. Ihmettelin, että siellä ylipäätään mitään niveliä vielä oli, meno on meinaa niin vauhdikasta, että ihmekkäänkös jos kuluu...:D Piiralle pitäis saada sitä aikaa varattua mikäli siellä on jotain toispuoleista kuormitusta.

Tästä on hyvä jatkaa. Jännä nähdä myös Diivan tyttöjen kuvat. Diivan puolellahan on suht vahvaa lonkkaa mutta isän puoli voi tuoda muutakin joukkoon vaikka isällä terveet onkin. Ja kun ei ole aikaisempaa jälkeläisnäyttöä. Daamin sisaruksita 6/8 tutkittu. Yhdellä B/C arvio, muuten tervettä sakkia. Daaminkin ensimmäinen lonkkakuva oli vino, ja eläinlääkäri sano, että tämän kuvan jos lähettäis olis toinen lonkka C, että niin paljon ne kuvat vaikuttaa arvioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti