lauantai 1. helmikuuta 2014

Perjantaitreeni

Perjantaina treenattiin puomin juoksuja ja keppejä. Puomi on alkanu muistua mieleen, ei saatu kuin yks ponkasu tasaselta maahan..:D Se on kyllä välillä semmonen hösötiinu, että. Tultiin esteeltä puomille ja puomin jälkeen vielä este. Tein etupalkalla, heittopalkalla ja apuohjaajalla, jos se vaik oppis, ettei  koskaan teidä mistä se aina edessä näkyvissä ollut palkka tupsahtaa. Se on aika kiinni mun liikkeesttä, okei, ei ehkä kannata tehä seinään pysähdyksiä, koira vähän hämäänty. En usko, että tähän saadaan varmuutta muuta kuin toistoilla. Kauheella rytinällä se pääosin sinne on suunnannu, mutta muutamat jalat ristiin sähellykset aiheuttanu, että neitonen ehkä vähän miettii miten sinn ekiipustaa. Hiukan se kapeus ja korkeus sitä saa ajattelemaan, mutta se ei kyllä muuten oo yhtään epävarma alustoilla tai missään korkeissa paikoissa.
Kepsulat oli jees. Laitoin alusta vähän enemmän auki, keskeltä tiukemmaksi ja loppuun päin taas hiukan auki. Sain apuohjaajaa hyödynnettyä ja tein takaaleikkauksia ja vastaan juoksemisia.

Diiva on juoksuinen ja tärpit näillä näppäimillä. Daami koittaa sitä härnätä mutta jättäny onneks rauhaan. Moccaahan Diiva aina höynäs astumaan kun oli juoksu. Daamin en anna yhtään lähteä mukaan, rasittavaa. Mocca ei semmoseen ryhtyny. Ollaan kotettu vähän treenata näyttelyjuttuja. Pääosin ollaan vaan lenkkeilty ja pieniä aktivointijuttuja siellä sun täällä. Daamin kanssa arkielämä alkaa helpottua. Sen kanssa haaste on, kun se virittyy ihan kaikesta, jopa siitä kun lähdetään hallilta pois, tai siitä kun kurkistan postilaatikkoo...:O Joo, ei kans aina ymmärrä.

Huomenna sunnuntaina piipahdetaan näyttelemässä Daamin kanssa. Kaikki otetaan vastaan mitä saadaan, voi tulla mitä tahansa..:D Moni juttu vaatii vielä kehitystä ja omat heikkoudet on neidin rakenteessakin. Hiukan ahdas takaa (niin kuin suurin osa vesikoirista), karva vielä pehmonen pentukarva, pää hiukan kevyt, lanne saattaa köyristyä..<3 Mutta asenne sillä on kohillaan ja mun silmään superkaunis, melkein eniten mun mieleen omista koirista. Diiva on kyllä aika täydellinen, toivoisin sille vähän enemmän rintaa kylläkin...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti