sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kotona lomailemassa

Viime lauantaina tultiin kotoilemaan kuukauden ajaksi. Viikon verran vietän Sallassa sukuloimassa ja koirat silloin hoidossa, pitkästä aikaa. Harvemmin ovat, ja jos ovat, ovat porukoilla, eikä pitkiä aikoja.

Matka sujui taas lepposasti noiden kahden kanssa. Daamilla vähän enemmän puolustusvietti taas noussu. Koiravaunussa eräs ihminen hyökkäs sanomatta ja kysymättä meidän luo, kokeilemaan pistorasiaa. Daami nosti äläkän, ja Diiva tietty mukaan. Kyllä niillä semmosta perusvahtia on, joka usein ihan hyväkin, mutta nykyään kaikki viettien mukaan toimiminen koetaan arkielämässä jotenkin vääräksi tai huonokäytöksisyydeksi. Toki se ei ole mun ongelma jos muut sen näin käsittävät, näköalanpuutetta niiltä ihmisiltä. Bussimatkailua kuulu pitkästä aikaa reitille.
Viikko mennyt kyllä nopeasti. Olen väsäilly kandia, löhöilly ja katsonu olymppialaisia, vähän shoppaillu ja vieny kännyn huoltoon, töissä ollu, ja nyt viikonlopun on Alli ja Ruuti perro meillä hoidossa.

Te istutte siinä ja kuuntelette kun minä opetan

Aika hubaa tää kun vauvat nukkuu

Lauantaina töitten jälkeen pakkasin konkkaronkan (Diiva, Alli, Daami ja Ruuti) autoon ja mentiin Laitilaan viettämään iltapäivää. Treenasin jokaisen kanssa ja lenkkeiltiin. Päästiin ihailemaan myös bostoninpentuja ja koko sakki suhtautu hienosti niihin pieniin. Alli ja Ruuti vähän enemmän ihmetteli kuin meidän tytöt jotka tottunu röhiseviin bostoneihin. Daami treenas ekana hauskaa pätkää, ihan vaan jebajee treeniä. Muutama nopee puominsuorituskin radassa. Kivaa oli, ja kiva saada apuohjaaja kun viime treeni Joensuussa oli vähän taistelua lelulle karkaamisesta. Tuo apuohjaaja toimii tosi hyvin. Diiva teki rataa jossa tosi tiukkoja poispäinkäännöksiä, putki-a-erottelua, back flappiä muun muassa. Kivaa tehdä sen kanssa, se on tosi kuuliainen ja kiiinni minussa, mutta niin hieno kääntyjä ja innokas ihana. Yks kunnon lentokeinu tuli, mun moka. Alli aika hellpoa pätkää jossa treenattiin puolivalssia. Aika hankala sille on tuo irtoaminen, piti irrota aan alla olevaan mutkaputkeen, jää haukkumaan ja räykkymään kiinni. Sen kanssa on lähdetty tekemään agia vähän eri tavalla mitä itse lähtisin perron kanssa tekemään, hankala tuommonen koira joka kuumuu ja kysyy muttei lähde mihinkään. Ruuti oli pätevä pentu, sen kanssa tehty niin kuin Daaminkin kanssa. Aluksi tutustuttiin esteisiin pitkästä aikaa ja nopeita palkkoja. Sitten pätkää, ja hienosti jo lukee, parhaiten putkia. Muutama treeni valssia, vähän ampuu vielä kauas kun ei ole koskaan opeteltu kääntymään vielä..:)

Tosi tyytyväinen olin Diivan ja Daamin suhtautumiseen pentuihin. Daamihan sillon Diivan pennuille murras että hyi hitto, vaikka olivat vain 2kk nuorempia. Nyt otti tosi hienosti ne, ei alkanu egoilemaan pennuille niin kuin ei kuulukkaan. Diiva koitti vähän opettaa murraamalla innokkaille, pennut oppi hienosti.

Tänään sunnuntaina on herätty aikasin. Hoitokoirat heräs ennen kukonlaulua. Päivällä käytiin Nemo ja Rode perrojen kanssa lenkillä metikössä, ja puolentoistatunnin lenkin jälkeen yli puolituntia pesin koiria...:D Remmissä lenkkeily noiden kanssa aika hurjaa, mutta saan senkin kulkemaan kun olen natsi itseni..;)

Ens viikolla ei paljon kerkeä. Pitää pakata, tehdä töitä ja suheltaa Helsinkiin koirien kanssa ja hajauttaa ne vielä hoitoihin ennen reissua. Diiva menee oman äidin luokse hoitoon jossa samaan aikaan myös Esso-veli. Daami pääsee Diivan pojan kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti