sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Savonlinnan kisat ja Daamin keppitreenilöt

Savonlinnassa kaatosateessa ja liejusessa kentässä tarvottiin Diivan kanssa kolme ihan kelpo rataa. Tosi tyytyväinen oon! Ekalla radalla nolla, muutama valahdus, sillä 3.sija. Tokalla radalla loppuunasti nollaa, sitten karkas yhdelle hypylle joka ei ollu lähellä, mutta koira näki sen. Kävi tekee sen ja siitä nollana maaliin. Viiminen rata oli hyvä. Ainut vika että koira hiipi ja oli jo ihan rimassa kiinni kun annoin luvan, toinen rima tuli sitten alas hätiköinnin ansiosta. Muuten aika super. Nollalla oltais oltu toisia, kun kaikki radat voitti superhieno sheltti Dave.
Daami oli mukana aiheuttamassa kaaosta, rääkymässä, käyttäytymässä huonosti ja melkeen tappelemassa monessa kohtaa..:D Se on kyl ihme persoona, mut niin mun muru. Nähtiin Diivan tyttöä Miinaa, joka on aika ihana, aika mini, mutta silti niin söppänä. Ja juuri oikeassa kodissa.<3

Perjantaina ja lauantaina käytiin siis kepittelemässä hallilla. Perjantain treenituokiosta kerroinkin jo, mutta lauantaina tehtiin keppejä ja puomia. Kepit sain jo tosi hyvään linjaan, ja niin hienosti se pujottelee. Nyt on selkeesti hoksannu jujun. Tuntuu, että vois vetää jo suoraksi mutta edetään nyt hissunkissun. Puomi oli hyvä. Nyt lopussa repimispalkka niin että koira 2o2o. Nyt se palkka tulee siinä paikassa mihin sen haluan. Katsotaan miten alkaa vaikuttaa puomin suoritukseen, aika hyvä se jo on ja tällä kertaa ei kompuroinu kertaakaan. Diiva teki muutaman häiriöpysymisen kontaktilla ja niin se vaan varmaan joka kerta karkas sieltä..:D Senkin possu.

Nyt on vähän rankempaa tän keppitreenin osalta mutta ens viikolla treeniä tiedossa ke, to ja pe. Ihan pikkutreenit, muutama toisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti