perjantai 16. toukokuuta 2014

Viikon touhut

Maanantai ja tiistai vielä aika tiukasti koulupainotteista toimintaa; harjottelua ja illat kandin parissa, mutta keskiviikkona aika rentoa jo.

Ollaan nyt ke, to ja pe käyty aamulenkiksi hallilla tekemässä pääosin Daamin kanssa muutama toisto kujakeppejä ja kyllä ne niin hienosti menee jo. Voi rakkaus miten se keskittyy niihin ja tietää mitä tekee. Keppikulmatki (jopa avokulma ;)) sujuu hienosti, mutta perinteenä on ollut, että mun koirat ei avokulmaa osaa tehdä. Tai osaavat, mutta ovat niin laiskakroppasia ja malttamattomia menemään sisään ihan alusta, koittavat lintsata. Miettinyt oon, miten raskasta on joka päivä treenata keppejä, mutta olen pitänyt toistot pieninä. Siinä samassa joku juttu keppien lisäksi, esim keinu, aa, puomi, hauska radanpätkä. Sujuvat varsin jees, hiukan itsesuojeluvaistoa alkaa tulemaan esiin kun jonkun keinun on lentona vetänyt ja aan niin että lentämällä harjan yli. Ihan hyvä, mutta olen allerginen himmausaskelille..;) Nämä kuitenkin sallittanee.

Diiva harjottelee kontaktipinnoilla pysymistä vaikka ite heittäisin volttia tai leluja ympäri hallia. Se on kyl aika possu karkaamaan sieltä ilman käskysanaa. No okei, sillon joskus kun sille tuo on opetettu, ei ole ehkä ollut tämä kriteeri niin vahvana.

Tokojuttujakin tehtiin hiukan. Diiva ruutua ja välillä tosi jees on oivaltanut sen kosketusalustan. Diivan metallihyppynouto vaatii hiukan hiomista, on vähän ällö suussa ja nouto ollu vaikea Diivalle. Daami teki metallia. Hups. On vissiin vähän unohtunu tää totutus..;) Oli ällönnä sen kanssa, mutta palkkasin maasta nostoista ja suussa pidosta. Juoksenneltiinkin metalli suussa. Daimler teki kans ruutua, näyttöruutuna. Joo, enpä ole koskaan niin opettanut, mutta näytti toimivan vallan passelisti tuolle. Hiukan tehona nyt seuraamisesta pysähtymistä, pari askelta ja pysähdys--> hyvin hoksaaa. Tämä pitäis vielä siirtää pidempiin seuraamisiin.

Muuten ollaan chillailtu. Olen ite olllu jotenki aika saamattomalla tuulella. Ei oikein huvittais lenkeillekkään lähteä aina ja sohva vetää puoleensa jonkun verran..:D En ole yhtään semmonen ihminen ,joka olis paikallaan, mutta tää kevät on vieny kyllä kaikki voimat ja tuntuu, että on pakko levätä. Koirat on ollu ihan ok, kun saavat olla melkein koko päivän mun kanssa ja noi aamutreenit on tehny hyvää niiden energiatasoille. Uimaan pääsivät murut ihan sen kunniaksi, että oli edessä Daamin pesu ja en saa sitä märäksi suihkussa..:D Vähän kylmäähän se vielä on. Eilen kuitenkin Daami pesu ja tänään avasinn koko koiran, lähinnä selän päältä olivat rastalaiset menneet yhteen, muuten jo niin helppo. Viikonloppuna on tiedossa Joensuu KV ja Joensuu KR näyttelyt. Turun RN näyttelyn aikataulutkin tulivat jo ja sen jälkeen turkki lähtee aika pölinällä pois. Ihanaa tiedossa Turun näyttelyviikonlopulle kun saadaan Oodi näyttelyyn ja Ralph ja taustajoukot meille viikonloppuilemaan, perromaisia juttuja puuhaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti