perjantai 9. toukokuuta 2014

Suurimmat kiireet poissa

JEEEEE! Kandi palautettu, viiminen sivuaineen tentti tehty (ENÄÄ EN AUKASE KIRJAN KIRAJAAA!!) ja harjottelukin loppuu jo tiistaina jonka kirjalliset työt on viimeistä silausta vaille valmiita.

Kyllä sitä sallittuakin purtavaa on ollut tarjolla.
Koirat on ollu ihan minimillä. Aamulla ja päivällä lyhyet lenkit, muutamat skipatut harkat kandideadlinen takia ja illalla vähän pidempi käppäily. Aamut harjottelussa, päivällä tenttiin lukua, iltapäivästä iltaan kirjastolla kandia työstämässä. Muutama vastalause on koirilta tullu; Daami on esimerkiksi vähän designannu mun mattoa, deco palloja, muoviastioita. Ei mitään suurta, mutta todella epätyypillistä Daamille. Vaikka siinä kaikki muut maailman huonot tavat onki, niin ikinä se ei oo mitään tuhonnu.
Välillä oikeasti on pitäny juosta paikasta paikkaan, päivälenkki (lue korttelipissatus) on onnistunut kahvimuki toisessa kädessä ja kaks energistä koiraa toisessa kädessä ja vielä flexissä..;) Koirat on oikeastaan viimeinen joilta ikinä vähennän jos on kiirettä, nyt on joutunu hiuka laskemaan aktiviteetin määrää.

Nythän mulla ei ole kuin aikaa koirille, ens viikolla varmaan vielä muutama kandin viilaus opponointien mukaan, mutta muuten aijon joka päivä käydä tekemässä pari toistoa kujakeppejä Daamin kanssa..:)

Tää decopallo vaan räjähti tuhanneksi kepinpalaseksi tähän, ei me olla mitään tehty.
Hallill suhattiin heti pian kun tentistä pääsin. Daami teki radanpätkää jossa hyppy, kepit, hyppy, aa. Aa onnistu hienosti radan osana, samoin kepeillä ei yhtään virhettä, keskitty loistavasti. Loistolikka, ihan ku se olis hoksannu sen pujottelun idean, että keppejä pitää kiertää, ei vaan juosta läpi. Tehtiin vielä madallettua keinua jossa eka tosto liian täydellinen, toisella putos pinnalta ja otettiin uudestaan jonka jälkeen himmas liian aikasin, mutta viiminen toisto oli jo hieno ja pysykin. Happy, Happy! Diiva rallas samaa rataa samoilla kujakepeillä, kontaktilla häiriötä ja niin joka kerta melkeen karkas liikkeestä. Alko kuitenkin hillitsemään itseään.

Tokoiltiin samalla innolla. Tein ruudun, ja tehtiin Diivan kanssa agitokoa. Kun tultiin radalta, lähetin ruutuun jossa lelu odotti. Oli kivaa! Hitto ku erehyin opettamaan Diivalle merkin, arvatkaa miten paljon se tarjoo sitä nyt ruudun tolpilla. No kosketusalustan avulla sain oikeeseen paikkaan kun se ei oivaltanu toistojen jälkeen hommaa. Kosketusalustalla 3 toistoa ja jokainen täydellinen, hiukan vilas tötteröä että pitiköhän tonne, eiku tonne piti mennä. :) Daami tokoili sivulle tuloja ja seuraamista. Aika jees, jos sais sille vähän väljemmän seuraamisen ja pomputtoman sivulletulon. Siihen piti kiinnittää huomioo ku oli liian intona. Paikallaanolokäskyt ei oo vielä neidille ihan selvillä. Se ottaa muutenki omia vapauksia kaikissa toimissa, joten päätä saadaan hakata seinään tämänkin kanssa varmaan.

Huomenna vielä keppitreenit päivällä. Sunnuntaina Savonlinnan agikisat. Tulevina viikkoina voidaan ottaa tokotreenit mukaan kuvioihin. Toivottavasti kerkeis useampaan kertaan viikossa niitäkin juttuja muistutella, ja Daamille ehkä opettaakkin jotain..;)

Diivan käsitys siitä miten vanhoilla treenileluilla voi "leikkiä". Kolme palloa meni, ja yks hampaidenpuhdistuspallo varmasti toteutti tarkotustaan..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti