maanantai 9. kesäkuuta 2014

Keskiviikko aamulla käytiin tekemässä muutama kontaktitreeni. Daamilla pomminvarma stoppi, hiukan lisää vauhtia kiitos. On kyllä jo väläytellyt nopeampia kontakteja mutta silti pääasia että stoppi on varma ja pysyy. Diiva karkas paristi mutta pysy lopuksi hyvin. Renkaan suoritus on Daamilla varmentunut hurjasti.

Torstai illalla tarkotus oli käydä katsomassa kilpailevien treenejä mutta tuli sitten otettua itsekkin hiukan. Daamille parit kepit niin että putki veti keppien jälkeen ja niin että putkelta tultiin kepeille. Hyvin osas ja haki, alussa pientä häröilyä kun oli niin paljon muita esteitä radan osana ja kun niitä ei tehtykkään vaan piti keskittyä niihin keppeihin vaan. Diivalle muutama avokulmatreeni ja leijeröintiä.

Lauantaina Daami pääsi Pitkäsen Tanjan treeniin. Oli meille liian vaikea rata. Tuli montaa uutta juttua yhdessä pätkässä. Eniten "ongelmia" tuotti se että oli rata jossa oli niiiin paljon muita esteitä joita ei suoritettu. Huomas miten Daamin päässä kävi raksutus että eikö näitä kaikkia kuulu suorittaa. Tarjos sitten monenlaistaa estettä jotka oli tarkotus ohittaa. Vauhti hiukan hidastu kun oli hiukan epävarma oikeasta suoritusjärjestyksestä ja meikä ihan kuutamolla mikä koiralla on..:D Nyt pitänee alkaa siedättää neitiä ratoihin jossa on myös muita esteitä kuin ne mitä suoritetaan, ja ehkä olis jo hyvä alkaa miettimään että joka radalla ei mentäiskään aina sitä estettä mikä nenän edessä on.  Ei ole helppoa. Vaikka yrittää tehdä oikein niin aina joku on huonosti..:D Liian pitkään jos tekee liian helppoa, ei ole se hyvä, eikä myöskään se että liian nopeasti liian vaikeaa. Kauheeta tasapainottelua näitten perrolaisten kanssa tää aksaaminen. No ihan sama, tulee mimmonen tulee. Ikinä ei pysty tekemään oikein kun jokainen koira on niin helkkarin erilainen mitä aikasemmat ja mikään ei toimi pommin varmasti kenelläkään vaikka niin ajattelis.


Kelit on ollu kyllä aika kuumia, joten treenaaminen pitäis jättää vähän vähemmälle. Katsotaan miten jatketaan. Ratatreeniä, pikkuhiljaa pidempää palkkausväliä pitäis sisäänajaa Daamille. Kontaktit mukaan ratatreeniin niin eivät ole niin irrallisia suoritettavia temppuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti