maanantai 16. kesäkuuta 2014


Viikkoon on kuulunut mun työntekoa, muutamat treenit ja ulkoilua. Myös mökkeilemässä käytiin saaressa ja Daami on treffannut lapsia hyvällä menestyksellä.

Tiistaina käytiin tekemässä kontakteja radan osana. Ihan jees, pitäis enemmän treenata taas vaihteeksi sitä, että itse jään selkeesti taakse enkä juokse rinnan. Tuntuu että monesti unohtuu treenata taas jotain ja huomaa, että koira ei taas niin hyvin muista mitä piti tehdä. Onneksi muutamat muistutukset yleensä riittää. Vaikea taas yrittää ymmärtää miten olisi paras treenata. Pitääkkö taukoa kontakteista, hetsata niille, tehdäkkö etupalkalla vai juoksen repilelun kanssa revityttämään loppuun, ottaakko koko puomia vai antaa hypätä alasmenolle ja laskeutua siitä 2o2o. Kaikkea näitä olis hyvä tehdä, mutta joku logiikka pitäis olla..:D Tai sitten teen kaikkea sekasin..:D Dimputti treenas samaa pätkää, etupalkka pitkästä aikaa puomin jälkeisen putken jälkeen. Meinas kyllä vetää mua taas niin höplästä ja karkailla pokkana. Hassu intopinkee!

Tyttäret pääsi ensimmäistä kertaa veneilemään ja ne on kyllä niin vanhoja tekijöitä kaikessa uudessa ja oudossa. Veneeseen menoa sai pidätellä kun olisivat halunneet heti päästä. Kova uteliaisuus oli, ja olis pitäny vaellella veneessä ja kurkkia laidan yli. Laituriin tullessa Daamilla taas niin kiire laiturille että pylly jäi laiturin reunan yli ja mulahti veteen. Hyvistä valjaista sai nostettua neidin laiturille, ja taas mentiin täyttä päätä. Se ei kyllä juuri itseensä ota mistään, tämä näissä kommelluksissa hyvä piirre..:D Monessa muussa tilanteessa olis hiukan hyvä jos joku joskus menis edes perille.


Lapsisiedätystä on taas harrastettu. 7v poika oli kylässä ja sitä aluksi todella epäluuloisesti piti haukahdella. Raskasta. Mulla ei kestä hermo semmosta ollenkaan. Lenkillä kuitenkin ihan ok ja sisällä kun namia jaeltiin. Myös kauppaleikkiin piti Daamin änkeä mukaan. Naapurin tyttö kavereineen käy tosi usein kyselemässä mua ja koiria ulos. Tosi kiva, nekin kaikki semmosia joilla ei mitään koirakokemusta ennen ja käyttäytyy todella oudosti, mutta tekee hyvää Daamille saada kokemusta. Aluksi haukkunnat johon kuitenkin puutun tyystin heti. Lapset tuijottaa ja tulee väkisin koskemaan päähän, mutta kun haettiin frisbeetä ja rengasta jota tytöt heitteli koirille niin Daami oli niin hyvää pataa, niin hyvää pataa. Ja lopuksi vielä namitukset ja niin kiipes syliin asti..:) Epävarmuutta se on, mutten todella tajua mistä se semmosen epävarmuuden on kehittänyt.


Sunnuntaina treenattiin perroporukalla. Kyllä se vaan niin on, että kun suunnittelee toisille treeniä, tulee ittekki tehtyä kunnolla treeni oman koiran kanssa. Tämä kesä treenataan perroporukalla kun halusin kouluttaa perroryhmää. Aika iso polemiikki siitäkin saivat osa seuralaisista aikaan, ihan niin kuin se olis heiltä pois jos perrot saa täsmäopetusta. Sanon vaan, että tämä on kaikkien eduksi. 8perroa oli sunnuntaina paikalla joista treenasi kuitenkin vain 6 ja yksi puuttui. Hienoja koirakoita, ja kiva kun niin paljon nuoria joitten kanssa kaikki vielä edessä <3
Daami treenas kans; takaakierto keilausta, valssia, irtoomista, muuria uutena esteenä ja kahdeksikkona hypyn kautta putkiin irtoamista. Tosi hyvä treeni!

Tässä hurvittelua.

Tässä Diivan pojan treenilöä. Hienoa työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti