keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viikko on ollut kovin työpainotteinen ja sen minkä olen jaksanu olen koirien kanssa puuhannut. Torstaina ja lauantaina käytiin tekemässä agitreeni ja nyt ollaan pääosin vain oleiltu kun on pohjosen vieraita käymässä.

Torstaina ennen iltavuoroa kävin nopeasti tekemässä ratatreenin jossa oli muitakin esteitä kuin ne vain mitä seuraavaksi nenän edessä suoritetaan. Daami oli niiin proo! Aivan mun mieleen. Kontakteja radan osana (puomi, A) keppejä (takaaleikkauksella), rengasta tiukkoja valsseja, hyppyjen kiertoja. Voi miten hienosti neiti teki duunia ja treeni pysy tosi lyhyenä kun asenne oli niin mainio, aivan mun makuun. Jotkut valssitkin niin täpöö, että meikäläisellä kiire alta pois. Rimat hiukan kolisteli kun tönötin tiellä mutta se tulee päälle jos ei ala liikuttamaan ruhoa pois tieltä..:D Diivaliina pääs tekemään samaa treeniä ja hiukan vaikeutettuja juttuja. Se on myös todella todella pätevä ja ihana intopiukka.
Ramaseee!

Seuraava treeni oli lauantaina juhannuksen kunniaksi. Ruuti ja Alli omistajineen oli mukana ja saatiinkin kaikille niin kivoja onnistumisia. Treenin alla oli poispäinkännökset (tosi tiukkojakin), kontaktit radan osana (puomi, A), rengas, pussi (pitkästä aikaa). Oikein täydellistä fiilistä taas tehdä Daamin kanssa hommia. Ihanasti irtos kaukaakin pussin jälkeen hypylle, kontaktit oli mainiot, esteiden hakeminen oli täydellistä, poispäinkäännökset toimi kuin vanhalla tekijällä (näitä joskus 6kk vanhana on treenattu viimeks yhden treenin verran, puita kiertämällä useemmin), renkaalla ei yhtään virhettä, pussi paranee ja paranee. Toisen kierroksen vaikeutin jo huomattavasti rataa; oli jo 12 esteen verran joka sisälsi tekniikoista poispäin käännöstä kahdessa eri kohdassa, niistoa ja takaakiertoa. Ihana! Tosi mieltäylentävää taas tää meidän treenaaminen..:D Onneksi välillä sitten aina pudotaan maanpinnallekkin..:)

Kisut on myös meitä viihdyttämässä, koirat niin tykkää niistä.
Tällä viikolla ollaan sosiaalistuttu kun koko kämppä on täynnä vieraita ihmisiä ja ovi käy miten sattuu. Diiva nyt on ihan fine aina, Daamilla ihan aluksi pientä epävarmuutta mutta meni nopeasti ohi. Tänään jo rauhassa istuva ja tuijottava lapsikin oli ihan fine. Katsotaan huomenna paremmin kun pääsen yövuorosta kun touhutaan jotain lapsiporukalla. Tiedossa myös perroryhmän treenit, josta tulikin mieleen, että pitää suunnitella se rata mitä tehdään. Koko yö onneksi aikaa..:DVanha kuva mutta kuvastaa hyvin Daamia, ihan pokkana pöydällä.

Näyttelykehässä Turussa. Hieno se on <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti