sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hiihtolomalla

Flunssasta selvittiin mutta aika veteläks veti kyllä olon. Porukat, kera koirien tuli Joensuuhun keskiviikkona joiden kyydissä perjantaina suunnattiin Helsinkiin ja lauantaina Uuteenkaupunkiin. Diiva oli onnellinen kun minut näki, mutta Daami kovisteli heti sen verran ärsyttävästi, että Diiva on hiukan varuillaan tuon pösilön kanssa. Tosi ikävää. Helsingin reissulla treffattiin Jadea ja koiria. Käytiin lenkillä keskuspuistossa. Unohdi ottaa kuvan porukasta, olis saanu jotain kuvamateriaalia tähänkin postaukseen.

Loman ajaksi ei ole suunniteltu juurikaan koiramaista menoa. Chillaillaan ja lenkkeillään, tavataan tuttuja. Diiiva pääsi pehkostaan eroon ja on kovin onnellinen siitä. Daami pitäis ilmottaa muutamaan näyttelyyn ja senkin turkin trimmaus häämöttää jo kesäkuulla..:D Turkki on tosi hyvässä kuosissa ja jo helppo. Pitkän kasvatuksen ja kovan homman tulosta..:D

Päivittelin tuossa Daamin sivun tekstinkin. Mocan sivun teksteihin en ole koskeut kuoleman jälkeen, enkä tiedä haluanko edes. En ole edes lukenut sitä mutta ajattelen että siellä kovin positiivisesti ja tulevaisuusorientoituneesti kirjoitan. Olispa kaikki vielä mahdollista..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti