perjantai 6. maaliskuuta 2015

Loma lopuillaan

Lomalla on keretty chillailemaan ja lenkkeilemään rauhassa. Kelit on ollu aika jees, välillä räntäsadetta mutta meitä ei ole haitannut. Diiva pääsi talvipehkostaan ja mumero ompeli sille haalareita kun ei ole vielä saatu villapaitaa ostettua..:)

Keskiviikkoaamulla suunnattiin laitilaan ulkoilemaan ja pikkusen rallattiin aksaakin. Mulla oli kaikki kolme koiraa mukana, Elmerikin pääs virkistymään. Daami oli taas vauhtipäällä. Aksassa Daamille vinoja hyppyjä ja putken oikeaan päähän vetoja, tiukkoja käännöksiä ja hypyille irtoiluja. Diiva ihan pinkeenä kun pääs pikkusen putkirallaamaan ja Elmeri kans..:D Elmeri ei meinannu pois lähteäkkään. Samalla päästiin nuuhkimaan ihania bostonivauvoja. Ne oli hurjan rohkita ja juoks suoraan meijän koirien kimppuun. Diiva ja Daa pärähti mutta lempeästi, Elmeri tyytyi juoksemaan karkuun johonkin mihin pennut ei tullu.


Keskiviikkona lenkkeiltiin Ruuti ja Alli-perrojen kanssa. Daami keskittyi olemaan helkkarin rasittava ja riekku ja oli ihan tiloissa. Huomenna jos vielä jotain aktiivista toimintaa ja sunnuntaina takasin Joensuuhun. Siellä sitä odottaakin hommia mutta montaa mukavaakin..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti