perjantai 27. maaliskuuta 2015


Torstaina treenilöitiin. Samanmoista humputtelua taas toinen treeni perään. Pitää ens torstaiks keksii joku järkevä juttu. Meil on mukavaa! Toisaalta pitäis treenaa pitkää pätkää mut toisaalta haluan pitää treenin lyhyenä. Tehtiin muuria ja keppejäkin pitkästä aikaa. Tuntuu et menoon on tullu taas semmonen viiminen silaus. Meist tulee niin hyvä pari <3 Diivaliina mukana humppaamassa. Se on kyl niin kiekoilla hallilla. Tärisee ja kuolaa kun ei pääse tekemään, ja tietty se perus riekkuis ja repis ittensä häkist läpi. Daami vaan huutais kokoaja, iha kokoaja. Rentouttavaa treeniä..:D


Perjantaina kisattiin Kuopiossa ja Kerttu-russelista leivottiin AVA sillä reissulla. Helmin kanssa lähti niin lapasesta, me ei oltu yhtään samalla radalla..:D Hieno koira mutta liian terrierin aivotukset mun makuun..:D Oikeesti, käyks kaikki terrierit niin tuulella? Onks kaikki terrierit niin haastavia kouluttaa? Kenelle ne tekee hommia? Itelleen? :DD Meidän tytöt sai uuden ihanan minttuKehun ja se on niin mieleinen.

Hain ittelleni uudet SpeedCrossit, mietin onko järkee kun eivät olleet CS versiot, otin kuitenkin. Kunnon coretekseihin saa kuitenkin investoida. Diiva sai Rukkan softshell haalarin teddyvuorella, helpottaa mun työtä kurakeleillä ja voi tehä pidempiä lenkkejä kylmällä ja märällä ettei koira mene heti kylmäksi. Diivaa ei haittaa mut mua haittaa jos se joutuu olemaan märkänä. Tänä keväänä myös madotellaan pidemmän kaavan mukaan, varmuuden vuoksi.

Ne on niin rakkaita ja haluisin enemmän keretä tekemään kaikkea muksaa niitten kanssa. Onneks koulu alkaa helppaamaan ja kohta koittaa kesälomakin. Haluisin tokokisailla Daamin kanssa ja päästä sen turkista eroon, että pääsis aksaamaan kunnolla ja vähän kisailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti