keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Treeniä, Pöytyän näyttely ja Kiva hoidossa


Perjantaina päästiin pitkästä aikaa treenaamaan. Kyllä se ton turkin kanssa on jo aika höntsäilyä ollu jo kauan. Tänään tehtiin poispäinkäännöstä, välistävetoja, esteiden ohittamista, leijeröintejä. Tosi lyhyinä on treenit nyt pidetty.

Lauantaina suhattiin Daamin kanssa Pöytyälle näyttelyyn. Reissu meni juuri niin kuin oli edellisenä päivänä puhuttu. Daami oli rotunsa paras.
Marjo Jaakkola:" Erinomaista tyyppiä. Hyvin esiintyvä 2vuotias narttu. Hyvä pää. Oikea kaula ja ylälinja. Sopiva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä askeleella. Ahdas takaa." ERI, AVK1, SA, PN1, SERT, ROP
Jäätiin vielä näyttäytymään ryhmäkehiin mutta niin turhia reissuja ne usein. Eipä ollut muutakaan suunniteltua tekemistä niin jäätiin.
Kun tultiin näyttelystä, haettiin bordercollie Kiva hoitoon. On kyllä helppo koira. Pieniä bclle tyypillisiä levottomuuksia välillä. Helppo koira, jota voi pitää missä vaan irti ja kulkee kuin ajatus.


Tänään vietettiin aamupäivä Laitilassa landella. Ensin treenailtiin hiukan nurmikentällä Daamin ja Kivan kanssa. Kyllä tommonen pieni bc kulkee niin siististi, että pakko saada oma..:D Nautinnollista agia kun koira vaan kulkee ja kulkee. Hiukan ohittelee esteitä kun vauhti kasvaa ja kiertää, en tiedä miksi niillä on tämmöstä taipumusta :D Daami rallatteli mielenvirkistykseksi. Käytiin metsälenkilläkin. Daami kävi kuraojassa virkistäytymässä kuumuudeltaan. Juuri kun ajattelin, etten aijo pestä sitä lauantain Rauman näytelyyn. En ehkä siltikään pese :D

Huomenna vika vapaa, ja sit kolme päivää töitä ja taas pari vapaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti