torstai 7. toukokuuta 2015

Työt alko, ja kolmivuorotyö kyllä toisaalta on jees, esimerkiksi tälläsina aamuina kun olen kerennyt tekemään kyykkytreenin, lenkin, juoksulenkin, pesemään Daamin yms. Mutta toisaalta se verottaa kuitenkin raskaudellaan jaksamista ja ajat millon kerkeää touhuamaan on joko aamulla aikaisin tai illalla tosi myöhään pääosin..:D

Juoksut alkaa loppumaan meidän taloudessa. JES! Mietiskelen veisinkö Diivan steriloitavaksi kun valeraskausoireita on välillä ja sitten jännitän kun se on vähän rauhallisempi, että onkohan sillä kohtutulehdus. Mut entäs jos haluisinki viel astuttaa sen ;) Olen jo yhden huippukoiran (Mocca) jättänyt jalostuksesta pois suvussa esiintyneen kilpirauhasen vajaatoiminnan takia. Diivalla omat rasitteensa mutta hitto kun kukaan ei ole täydellinen. Toisaalta itse kasvatustoiminta kiinnosta mutta hyvien kotien löytäminen on haastavaa.


Daamilla näyttelykalenteri näyttää siltä että 9.5 Pöytyä, 16.5 Rauma, 7.6 Mynämäki ja 13.6 Salo. Sitten lähtee turkkiiiiii! Harmittaa kyllä kun se on niin hieno, mutta vielä joskus kasvatan koiralleni tosi pitkän naruturkin.

Agilityä ei olla käyty treenaamassa sitten 15.4, hui! Onpa siitä pitkä aika. Kontaktejaha Daami ei ole tehny tämän vuoden puolella juuri montaa kertaa. Saa heti turkin leikkuun jälkeen alottaa niistä. Tokotreenit pidettiin pihalla tiistaina. Niitä hiton paikallaanoloja tulis vaan muistaa treenata kun Daami ottaa niin omilla luvillaan lähdöt, etten ymmärrä :D Tehtiin liikkeestä seisomisia, takapalkka toimii näissä tällä hetkellä. Lelun voi jättää maahan ja tehdä tokoliikkeitä joista vapauttaa sen lelulle. Sillä pysyy tosi hyvin kontakti minussa eikä häätyile lelun perään. Agissa tää ei onnistu.

Meillä on ollu aika muksaa, tosi muksaa! Mulla alkaa tämän iltavuoron jälkeen 5päivän vapaat. Perjantaina on agitreenit, lauantaina Pöytyän näyttely ja lauantaina tulee kaverin koira 1,5viikkoo hoitoon. Saa nähdä haihtuuko mun bc kuume sen myötä ;)2 kommenttia:

  1. Mä ilmoittaudun heti halukkaaksi ottamaan Diivan pennun :D
    T. Voiton Juulia

    VastaaPoista