keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Roskildessä, Tanskassa

Joujou! Kesäloma alko kotiutumalla Länsirannikolle. Pari päivää chillailua ja sitten nokka kohti Tanskaa ja siellä samalla pari näyttelyä Daamille. Daami aloitti juuri sopivasti viikko ennen reissua juoksut ja reissussa mukana Daamin lisäksi muitakin pikkukoiria, pari ihan viriiliä urostakin.

Reissu taittui laivalla ja asuntoautolla. Iltalaivalla torstaina Ruotsiin ja siinä koko yö biletystä ;) Aamulla kun yöunia alla 0h, lähdettiin ajelemaan kohti Juutinrauman siltoja. Onneks oli useampi kuski matkassa..:D Menomatkalla avasin Daamin turkin joka on jo niin helppo, kunhan avaa rastat liikkuvaisiksi ennen näyttelyitä.

Turkin avausta

Roskildessä näyttelyalue oli taas iiiiso leirintäalue jossa iiiisot vihreät nurmikentät. Vettä sataa lätkytti molempina näyttelypäivinä.

Lauantaina tuomarina Gitte Finnich Pedersen, Tanska
 "Erinomainen tyyppi. Feminiininen kokonaisvaikutelma. Hyvät mittasuhteet. ERinomainen pigmentti. Hyvä saksipurenta. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Takaliikkeet hieman ahtaat. Täydellinen turkki naruilla." ERI, AVK1, SA, SERT, CACIB, ROP


Sunnuntaina tuomarina Birte Scheel, Tanska
"2vuotias hyvin kehittynyt, kaunis narttu. Hyvä pää ja ilme. Oikea purenta. Asianmukainen lyhyt kaula. Hyvä etuosa, hieno ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys, hyvin kulmautunut takaa. Ilmavat ja terveet liikkeet. Oikeanlainen villava karvapeite, hyvässä kunnossa. Hyvä luonne. Oikeus osallistua Cruftsiin. " ERI, AVK1, SA, SERT, CACIB, ROP


Sunnuntaina tuomari kehui kehässä Daamia ehkä vähän ylitsevuotavin termein :D Kehän jälkeen tuomari tuli juttelemaan ja kertomaan, miten eräs nainen oli tullut hänelle kertomaan, että Daamin turkki ei ole oikeanlainen. Tuomari oli todennut ettei asia ole näin. Minulle vielä mainitsi, että hänen mielestään se oli kateellinen vain ;) Totesin siihen, että ehkäpä tämän naisen olisi hyvä lukea rotumääritelmä.

Reissussa erityisen onnellinen olin Daamin rennosta käytöksestä. Se oli siis niin helppo niin helppo. Ei reagoinu mihikään ja oli kuin ajatus. Uskomatonta tuosta koirasta, mutta olin kyllä itsekkin ihan lungilla asenteella koko reissun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti