perjantai 10. huhtikuuta 2015

Perjantai


Hikivarvas <3

Aamulenkki ei mikään pitkä ollut. Mulla kahdeksaksi meno yliopistolle. Murut on ihania kun ne sopeutuu niin hyvin mun rytmiin ja jatkavat aamulla unia kun tullaan lenkiltä. Kun tulin yliopistolta rauhassa lueskelin tenttiin, ja otin pienet päikkärit ennen kun lähdettiin ulkoilemaan.

Päivälenkillä yli tunti. Diiva oli ihan varma, että nyt on jo niin lämmintä että voi mennä uimaan. Lupaa en antanut niin neiti käveli kauheesta mutakasasta ja jalat puoleen väliin asti mudassa. Sen jälkeen neiti oli täysin varma, että saa mennä uimaan ..:D Ei lupaa tullu vieläkään sillä olis joutunu kotiin palaaman. Lenkillä otettiin pieni paikallaanoloharjoitus. Daami oli paikoillaan ja Diiva harjoitteli takajalkoja puuta vasten. Pari kertaa Daami ampas luvatta ja kerran haukahteli takaa tulleille ihmisille, mutta luovutti ja pysy paikoillaan. Luulen, että Daamilla on stressitasot nyt aika korkeella. Sille pitäis suunnitella ihan omanlainen treenisuunnitelma, mutten tiedä minkälainen sen tulisi olla.

Meillä on nyt ruokana ollu Royal Caninin agility, trail ja endurance kokeilussa. Hyvinä puolina se, että jätökset on pienentyneet, siinä on paljon protskuja ja hieman glucosamiinia, hiilareita aika paljon. Royaleista ainoastaan se huono puoli meillä, että korvia saa olla useammin putsaamassa, eivät kutia eivätkä vaivaa mutta töhnittyy. Meillä Joensuussa oloa jäljellä reilu viikko joten mitään isoa ruokapussia en nyt avannut. Tällä hetkellä menee lahjakorteilla saatu Royal Canin Exigent nirsoille pikku puudeleille tarkotettu maukas tyynymäinen naksu..:D Kyllä ovat tytöt nyt hemmoteltuja ;)

Iltalenksulla täysin remmissä. Tunnin lenkki heitettiin. Ihan jees, mut välil solmus remmejen kans varsinkin jos räplää kännyy samalla.

Råtan lussutusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti