keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Tiistai

Meikäläisellä viiminen harjoittelupäivän aamu ja aikasina aamuina meijän lenkit on semmosta puolentunnin settejä..:D Meikäläinen koomassa, Diiva irti ja Daami visusti remmissä, ettei tarvi heti aamusta huutaa aivoja pellolle..:P

Päivällä tunnin lenkki. Tämän lenkin pohdintana oli, että montako raviaskelta Daami ottaa vapaana ollessa ja taitaa olla tasan 0...:D Kyllä osaa koira ittensä rikkoa, en usko, että kovin pitkäikänen harrastuskoira on kun meno on lujempaa kun tarvis.
Vieraita otettiin taas vastaan Daamimaisen innostuneesti. Joistakin se sitten tykkää niin paljon, ettei rakkaus lopu millään. Diiva hakee lussupallon ja menee sitä lussuttamaan. 

Iltalenkki vielä ihanasti valosalla säällä vaikka lähdettiin vasta kahdeksan jälkeen. Loppulenkistä vielä pieni tokotreeni. Daami teki liikkeestä seisomista ja luoksetulosta seisomista. Hitsi hitsi, joka koiralla on aina joku juttu mitä saa hinkata. Tuntuu kyllä et tuo seisominen on kaikilla semmonen, ja luoksetulon pysäytykset. Daamin seuraaminen on tosi jees. Into pysyy ja keskittyminenkin hyvin, paikka on hyvä ja pompuista on päästy eroon, kaikki käännökset loistoja ja peruuttaminen sivulla on työn alla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti