torstai 16. huhtikuuta 2015


Mä oon vaan valmistautunut viimesiin koulurutistuksiin eikä olla senkummempia siis koirien kanssa puuhailtu. Pitäisköhän jotenkin vielä ryhdistäytyä. Tokotreeneihin olis kiva päästä, missä pääsee tekemään häiriössä mutta ärsyttää kun ne on aina samassa paikassa. Haluisin että vaihdeltais treenipaikkoja, välillä jossain kaupungissa, välillä ihan kentällä, välillä nurmella jne. Agihallilla on turha treenailla. Mätsäriin olis kiva mennä jos vaan sattuis sopivasti johonkin. Omalle hallille mätsäriin on turha mennä myöskään.

Tokoiltu ollaan sen verran, että totesin, ettei Daami osaa olla paikoillaan. Lähtee millon vaan mielivaltasesti rallailemaan ympäriinsä. Mielenkiintoista :D Ei siis edes mistään häiriöstä, häiriö (mun liike, Diivan kanssa treenaus, ohikulkevat ihmiset) ei saa sitä lähtemään kun lähtee juuri sillon kuin sitä vähiten odottaa. Luoksetulon seisomista nyt ollaan tehty takapalkalla, välillä meinaa ennakoida mutta olen ottanu nyt ihan sivulle asti ja vasta kunnon perusasennosta pääsee paukuttamaan lelulle. Hyppyä tehtiin keskiviikkona hallilla. Se on hyvällä mallilla ja saipa Daami kokeilla metallihyppynoutoakin, ei osannut kyllä palauttaa hypyn kautta mutta iloa siinä oli :D


Keskiviikkona kävin jälleen kouluttamassa. Todella kiva ryhmä ja todella ihanat koulutettavat. Ovat jo kokeneita mutta silti niin vastaanottavaisia ja kokeilee kaikkea. Ja koska ovat tällaisia, saavat myös onnistumisen kokemuksia. Samalla reissulla Daami rallas pieniä pätkiä. Hypy vaihtelevilla korkeuksilla, pakkovalssia, vinoja hyppyjä vähän pituutta ja muutama tiukkaakin tiukempi käännös josta palkkaa. Kepeillä leijeröintiä ja onnistu hienosti. Neiti kävi vähän kuumana turkisleluun, ei irrottanu ei millään, hullua!


1 kommentti:

  1. Meille muuttaa tulevana tiistaina Daamin siskopuoli Siiri ja olenkin mielenkiinnolla lukenut sun blogia viime aikoina - Daami on kyllä melkoinen persoona :D Toivottavasti törmätään harrastuskentillä joskus tulevaisuudessa!

    VastaaPoista