keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Mulla takana 8 päivän työputki, liian paljon valvomista ja liian paljon muut sählinkiä omassa elämässä. Koirulaiset on saanu viettää mumerolassa aikaa, eli mun vanhempien kanssa. Aidattiin tontti vihdoin ja viimein kokonaan joten koirat voi olla pihalla mielinmäärin eikä tarvi kokoajan vahtia. Daamille liika tila tekee tepposet, se saa aikaan hullua rallailua ympäri tonttia samalla haukkuen.

Eilen käytiin ennen töitä kentällä lenkillä ja tekemässä pientä agilityn tyylistä treeniä. Daami teki siivekkeiden kiertoa ja eteenpäin irtoamista. Samalla uskaltauduin kokeilemaan yhden kerran keinua joka oli ihan bueno, samoin A. Täysillä alas niin, että näyttää ettei pysähdys onnistuisi mutta koira tekee sen kuin tekeekin. Ei varmaan kropalle kovin ystävällistä.

Koirat on päässy myös juoksulenkeille. Se ei ilmeisesti ole heidän suurinta herkkua, toki ei juokseminen ole mullekkaan vielä kovin nautinnollista xD Tein aina välillä jonku tokoharjoitteen ja sitten taas jatkettiin juoksemista. Daami hölköttelee patukka suussa mun perässä tai rinnalla.

Tänään mulla alko muutaman päivän vapaat. Lähdetään käymään Joensuussa.  Intouduttiin aamulla tekemään tokot pihalla. Daami teki vähän kaikkea. 1x luoksetulosta seis ja 1x luoksetulosta maahan. Hieman seuraamista ja vapautus maassa odottavalle palkalle. Yhden kerran kaukoja jossa koitin saada seisomisen pysymään paikallaan (tulee eteenpäin) mutta taas istumisessa se pakittaa. Seuraamisesta seiso onnistuu, maahanmenoa ei malta tehdä joten tehtiin nopeita toistoja maahan ja siitä hurja palkka. Diiva pääs muistelemaan ruutua. Ekalla toistolla se meni ekan törpön luo ja tarjos merkkiä. Toisella toistolla meni niin hienosti keskelle ruutua. Toivoisin hiukan taaemmas, muttei meillä ole kisatavotteita. Daamin ruutu näyttöruutuna. Juoksee ruutuun, mutta etsii sieltä jotain jolloin kun saan koiran huomion, joko heitän lelun tai juoksen palkkaamaan sitä oikeaan kohtaan ruutua.

Päivittelen blogia tapletin kanssa pihalla. Ihana orastava kesä. Jos huomenna kävis kentällä tekemässä sekä agia, että tokoa. Seuraava näyttely on Daamilla 7.6 Mynämäellä ja seuraavana viikonloppuna 13.6 Salossa. Sit tukka pois!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti