torstai 4. kesäkuuta 2015

Agihömpöttelyt ja ruudun opettelua

Agilityä ei olla päästy treenaamaan kunnolla. Aina jotain pientä hauskaa rallia. Daamille olen alkanu muistuttelee kontaktin paikaa lähinnä sivusta hypäten ja tehny hiukan hämyjä. Pysyy aika kivasti.

Tänään aamulla heti koirat uimaan, siitä lenkille jonka jälkeen pienet treenit. Sitten vielä pihalla muutamia tokojuttuja namipalkalla, namien etsimistä nurmikolta ja luut vielä ennen kuin lähdin töihin. Porukoilla on nyt rauhalliset sessut siellä.

Ruutua muistuteltiin kentällä. Uusilla tötteröillä. Jotenkin oivaltaminen vie vielä aikaa näin näyttöruutuna kun yrittää sitä opettaa. Luulen kuitenkin kun oppii, ettei tarvi häivytellä mitään alustoja tai leluja. Katotaan mitä tulee. Aikamoista haahuilua oli välillä :D Yritystä ei puutu. Daami teki uusien tokosääntöjen mukaista avohyppyä. Meinas kiertää mutta muutama namipalkka ja lelupalkka niin hiffas. Ihana tehä sen kanssa. Tosi ihana. Huomaa että moni juttu vaatis vaan useemmin toistoja; oppii nopeasti mutta unohtaa ja varmuus puuttuu kun treenataan aina sillon ja tällön.

Kotiphalla vielä kaukoja, paikallaan oloa ja luoksetulon pysäytyksiä namipalkalla. Palkkana oli maalaishyytelöä :D Näytti aika maistuvalta. Paikallaanolo toimi (olin itse paikallani, että treenasin Diivaa). Luoksetulon pysäytykisä sekä maahan että seiso, nami lensi aina taakse ja samalla kun koira noukki namia, minä peruutin. Kaukoissa istuminen tuntuu vaikealta, vetää usein maihin. Istumsiessa myös mielellään pakittaa, seisomisessa takajalat pysyy paikoillaan, maahan menee takaosaa liikutamalla :D Mitäänn logiikkaa täs ei oo, mutta luulen että siitä tulee ihan kelpo. En jaks olla niin niuho.

Joko saa laskea päiviä kun Daamista tulee silakka? :D 9!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti