torstai 25. kesäkuuta 2015

Piiralla ja laserissaMaanantaina pääsin valvomasta töistä ja sainki viestiä, että mikä Daamin jalassa on. Ei siinä pitäis mitään olla kun ei ole ontunu eikä loukannu. No, etujalkaa ontu, mutta kun tulin kotiin ni vauhti oli päällä. Ontumisen kyllä huomas. Onneks oli aika Piiralle samalle aamulle ja Daami pääs käsittelyyn. Tyytyväinen olen kyllä. Daami oli tosi kireenä. Osaltaan uskon, että vaikuttaa se sen pidättyvyys tommosissa lääpintä tilanteissa myös. Tasasesti oli aika jäykkänä ja hieman oikean puolen lihakset vahvemmat. Toiselle puolelle inan vinossa tästä syystä. Tokon syytä sanon :D Pitkä selkäja pitkä kaula tuo omat haasteet kropalle ja ohjeiksi, valjaat, vasemmalle kääntyviä kiertoharjotteita, peruuttamista korokkeelle, remmilenkkejä, uimista pelastusliiveillä, b-vitamiinia, nivelravinnetta jne. Suurin osa näistä on meillä kyllä käytännössä ollut ja tulee olemaan.

Daami on ollutkin kuureina nivelravinteella mutta nyt otetaan Nutrolinin nivel moniteho jatkuvaan käyttöön ja b-vitskuja hain apteekista. Hiukan tulehduskipistä nyt ja mietin antaisko ennaltaehkäisevästi carthrophenia sillon tällön. Käytiin samalla reissulla extemporee koirakissaklinikalla laserissa, ja sitä annettiin säkään ja lapojen etureunaan. Pitää mennä uudelleen tässä nyt. Seuraava aika osteopaatille on muistaaksen elokuulla.

Omaltaan osalta Daamia jumittaa tietenkin stressi ja sen vietikkyys. On usein niin tiloissa, että loukkaa helposti itsensä sillä ei osaa varoa eikä tunne kipua. Kaikki riekkuminen, jahtaaminen jne. on huonosta. Kielto tuli myös heittopalkalle ja repimisleikkeihin taas muistutuksia miten se etenee. Daami oli koko käsittelyn ajan hienosti vaikka ei erityisesti nauti vieraiden "pakkokopeloinnista".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti